Search This Blog

Showing posts with label Kawan2~in~Crime. Show all posts
Showing posts with label Kawan2~in~Crime. Show all posts

Thursday, December 07, 2017

Tengkiu....



Citer petang hari Selasa....
Mijon ajak ngopi....Iolls haruslah sukee hehehe...lagi-lagi bila ada yang belanja kan..tengkiuuuu.....muahhh!eh....










Petang tu kitaorang order sorang satu Chicken Lasagne je dah....
Kitaorang kalau mengopi selalunya mesti order makanan merapu-rapu jek...(katapun pree kan hehe...)....tapi kali ni me paksarelakan Mijon order makanan yang dah tentu sedap kenyang....
Pastu kan masa sampai tu kitaorang tengok Lasagne ni macam kering je mula-mula okeh...tapi bila makan eh sedap pulak hahaha.....










Makcik kamu....
Biasalah kalau dah amikkan pic teacher haruslah teacher amikkan pic me pulak....
Ni kitaorang duduk kejab je okeh..lepas setel makan tu dah naik atas dah......








Ni Teacher Mijon punya....
Dark Mocha Peppermint ke hapatah...
Makcik tak sempat nak paw pulak kikiki...lupaaa......







Makcik punya macam biasalah....Dark Mocha..no sugar..less coffee, extra choco, extra milk dengan whipped cream ha kau kauu......
Kalini adik barista tu buat memang sesedap rasa...tengkiuuuu.....




TAMAT





Monday, December 04, 2017

Citer Pasal Makan Lagi....



Gambar kabur..ampunn...
Ni pic hari Isnin lepas....punyalah sayang nasik dari kenduri Ajim tu so pagi tu tapau untuk makan kat ofis....
Lauk pulak dah gone so me kena gi kantin untuk beli lauk...
Lauk kat kantin agak kurang memberangsangkan so me amik ayam goreng je...
Alhamdullilah..kenyanggg pagi tu hehehe......








Citer Isnin jugak..tengah hari me kena amik cuti...
Kena amik cuti pun sebab macam-macam benda nak kena buat...
Ni pic me, OT dengan Sara kat One Utama..pic tempat jelah..nak amik pic orangnya tak sempat huhu.....
Ke One Utama ni pun niatnya nak carik jam tangan.....
Ni nasib baik tengah hari tu ada parking okeh..alhamdullilah....
Kalau tak tu manjang pusing punya pusing punya pusing pun tak dapat-dapat.....
Ni kan gi One Utama ni kalau ikut me nak survey je dulu...tapi OT tak boleh ye...dia dah terbekenan dengan satu jam ni pulak dah....adoilah OTnyaponnn..senang betul terhibur.....







Malam Isnin jugak nih....
OT malam tu dia nak gi mancinglah pulak....so pukul 9 Iolls dah kena balik huhuhu...
Lapar okeh....so me saja gatal call Mijon..sekali katanya ok hahaha...haruslah suka kan....
Ni kitaorang tak pergi jauh pun...makan kat tepi sekolah Mijon je sudah.....lagi puas hati okeh.....









Lauk wajib la pun kan....
Haritu tah kenapa sedap semua berasa okeh masakan dia buat.....
Nak kata pasal lapar eh Iolls rasa guna lidah okeh, bukan guna fikiran...kikiki termaroh pulop........









Ni pun okeh ni...sayur banyak..I loike!.....







Tomyam pun secukup rasa masam dengan pedas...
Sebelum-sebelum ni macam tawar je...means..rasa tak rasa pedas masam dia tu........
Ni kan makcik yang makan banyak okeh huhuhu....me rasa 80 percent me yang telan semua-semua atas ni sesorang.....









Ni kegembiraan sangat hahaha....
Niat me pagi tu nak check dulu apa yang ada kat kantin..kang kalau ada macam biasa je memang me nak keluar dari ofis nak tapau kat seberang jek....sekali aittt LONTONG!!Oh haruslah laju-laju menapau kikikiki.....
Tapau pun macam biasa...Nasi Impit dua set pastu kuah lebih...isi tak penting okeh..kuah tu me memang kena amik lebih..barulah menikmati......










Ni lunch hari apatah minggu lepas le ni pun....
Lunch dengan OT...alang-alang dah keluar gi bank tu terus gi makan...
Ni tengok macam pekat likat je karinya kan?tapi malangnya rasa dia tak sekick kat Shaz Subang Perdana la pulak......eh jangan cakap me tak bersyukur...me makan dengan penuh kesyukuran tau..cuma nak citer apa rasanya je......










Ni malamnya....ni baru balik dari karoklah nih hahaha....
Dah habis karok memang teruslah mencarik makanan....lapar oiii...
Makan tetaplah kat tepi sekolah Mijon..senang...









Khos untuk tatapan peminat-peminat Teacher Mijon sekalian hehe.......









Kalini amik set...
Untung jugak ni..RM28 dapat semua benda..puas hati makan okeh...alhamdulillah.....









Malam tu balik tu dah setel bersihkan mandi solat bagai terus me kupas mangga muda okeh...
Tak tahan makcik kamu ni menunggu siang kan?













Okeh ni kat Shaz....ha kauuuu......hebait tak?kiki.......











Ni OT punya...beriyani lauk Sotong Kari......
Me taktaulah rasa dia apa..malas nak mintak.........









Cuma me punya memang marbelessssss....
Yang kuah kicap tu memang torbaikkk ye.....
Haritu pergi makan tu Ikan Sambal dah habis pulak so me amik Ayam Goreng...tercekik-cekik nak mengabiskan Ayam Goreng tu sesorang huhu.....
Makcik kamu ni kalau makan macam gini memang lagi menghargai nasik dari lauk okeh....










Okeh ni petang Khamis lepas.....
Esoknya kan cuti am so penuh ooiii Pak John nih...nyarisss takde tempat dah ye....











Ni dapat tengok gambar jelah....iolls tak sempat makan okeh...teser laju je ngap huhuhu......
Takpe..next time ada rezeki lagi pun boleh kan hehe.........











Friday, November 24, 2017

Satey Willy....

Hai semua...salam Jumaat....
Kita sambung balik cerita pergi jumpa Sept Sabtu lepas tu ye......
Ok, lepas makan kat Alif Bistro tu ingatkan nak bawak kereta gi "mandi" kan?tapi tak dapat okeh..hujan lebatttt...
So dari tunggu hujan tu reda baik kitaorang merayap kat mana-mana hehehe.....
So ke AEON Cheras Selatan le kami....
Gambar serius lupa nak amik okeh....pusing-pusing punya pusing tau-tau dah nak keluar je.....
Tapi eloklah pun...bila keluar dari AEON tu pun hujan dah berhenti...alhamdullilah..elok je timing hehe.....
So terus kitaorang ke tempat basuh kereta..Iolls memang suka giler kalau basuh kat situ...sebab diaorang basuh bersih...pastu kalau buat apatah tu yang untuk water apatah tu (tambah lagi RM15) lagi bersih berkilat kereta me kurang-kurangnya untuk 2-3 minggu (kalau kena hujan pun berkilat lagi uolls..i loikee).......
Kira okey sangat-sangatlah RM25 tu...memagn berbaloi untuk manusia jenis tak rajin nak hantar basuh kereta macam me nih hahahaha....
Okeh dah basuh tu patutnya nak balik dah...tapi Mak Sept kata dia nak belanja Satey...wahhhhh..haruslah nak kan...?
So terus Sept bawak ke tempat makan Satey.....







Kalini Sept bawak kat Satey Willy pulak.....
Kitaorang datang dalam pukul 6 suku camtu rasanya...so tak ramai lagi orang.....









Tak ramai lagi so bolehlah berselfie bagai hehe........









Tadaaa.....
Ni me dengan Sept yang order...order pun tak banyak sangat..secukup-cukup cucuk je hehehe....
Ayam 10 cucuk, daging 5 cucuk, pastu kambing 3 cucuk...kenapa 3 cucuk?tu kena tanya Sept....padahal Mak Sept tak makan pun daging kikiki....
Nampak lazat kan?
Tapi seriously memang lazat okeh......huwaaaa sedapppp.....
Daging tu lembut...ayam pun berasa...sedappp....eh betul memang sedap ye....tak tipu....
Ni rasa dia macam mula-mula Satey Samuri dulu.....sedap ya amat....
Kuah je cair...tapi rasa sedap je...me ni kalau satey dah sedap, kuah tu me lantakkan jek......








Sebelum makan kita amiklah gambar dulu.....
Tu nampak kat luar teragn lagi kan?










Masa ni belum rasa lagi..demo pegang satey je dulu hhihi......
Eh satey dia besar jugaklah....








Me up gambar me lagi sekali kahkahkah...jangan mare ye....
Ni dah setel makan pastu ke kedai kat sebelah....
Kedai kat sebelah ni kedai serbanika yang jual macam-macam barang made in China tu....me dengan Mak Sept memang pantang okeh kalau nampak kedai-kedai macam tu..laju je kitaorang berdua menuju...Sept la kesian dia bosan hahahaha.....
Kat kedai sebelah dari konon-konon tengok je terus jadi terbeli jugak....tu pun nasib baik ku tahan Jebat....
Dah setel tu ingatkan nak terus balik...Sept pulak nak singgah kedai RM2.99 tu pulak..adoilaaa...me fail oiii kalau masuk kedai-kedai macam tu....tapi nasib baik tak membeli bukan-bukan...(tetap beli ye walaupun kata tak membeli bukan-bukan tu hahaha)......
So dah setel terus ke rumah Sept kejab..then terus me balik rumah.....
Alhamdullilah..setel satu perkara....








Tuesday, November 21, 2017

Alif Bistro...

Ni cerita hari Sabtu yang baru ni.....me keluar okehhh....
Jarang-jarang sangat kan Iolls keluar hari Sabtu kan?
Tapi hari Sabtu lepas ni me gigih ye....me keluar jugak....memang kena gigih sikit sebab nanti bilanya nak jumpanya lagi?....
Memang start this week me rasa macam me dah busy dah.....kalau tak busy pun memang kena buat-buat busy hahaha....eh betulll....minggu ni Sabtu Ahad memang kena gi kenduri Ajim, adik sepupu me tu....pastu hari-hari biasa kerja kan...so bila lagik?nak tunggu lagi next-next weekend?oh tidaklah....
Ok...kisahnya mula-mula Iolls memang taknak ke mana-mana...lagipun dah biasa hari Sabtu memang me kena jadi babysitter kejab...so selalunya kalau hari Sabtu memang takde maknanya nak keluar petang-petang oiii...tidur lagi baik eh...
Tapi disebabkan kena jugak hantar tettt me keluarlah jugak...
Dahlah sebelum tu Mijon ajak gi One Utama pun me tak nak...ko rasa me rajin sangat kalau sesaja nak keluar?oh tidak......
So pagi-pagi tu me terfikir baiklah jumpa je haritu...lagi-lagi bila Emak tak ada kelas mengaji dia haritu kan....
Terus me call Sept..katanya dia on the way gi kerja...me lambat sangat bagitau so dia gi kerjalah....huhuhu...my bad la kan...
Deal punya deal so katanya dia gerak balik pukul 11.30 a.m. la camtu....so jumpa je kat rumah dia sebelum tengah hari.....oo ok.....
Tapi dah katanya Su..pukul 11.35 baru mandi okeh hampunnnn....dahlah tu dah tetiba lepas tu cherry berry okeh...menjamban adalah nak 4 kali huwaaaa....dah kenapa ko nebes ni Su?...
Last me keluar nak pukul 12.30 camtu....hampunnn lagikkk.....
So sampai rumah Sept pun dah pukul 1...secukup rasa azan Zuhur.....
So borak-boraklah lebih kurang....terus kitaorang keluar untuk lunch.........







Kitaorang makan kat Alif Bistro Cheras Selatan.....
Macam biasa kalau sampai sana memang me amik makanan yang sama....Nasi kandar la kan....lauk pulak haruslah Ayam Goreng dengan Kerang Sambal Petai dia tu....
Air pulak memang kena mintak Teh Ais...lazattttttttt.......ni me makan licin okeh......










Emak Sept amik lauk ikan.....










Mintak Sept amikkan gambar kejab hehe..........
Ni me kembang semangkuk macam biasa pulak kan?tulah me kata jangan percaya HP me nih..nipu sangat okeh.......











Sept amik lauk Sotong Goreng....
Masing-masing amik nasik tak mau kalah kan?hihi.......
Tapi memang takleh tolak la kalau makan kat sini...memang lauk dia sedap.....kena giler dengan selera mamak me nih........










Bergegarla puloppp.....
Ni pilihan utama me haruslah ke Alif Bistro yang lama hehehe....
Alif Bistro ada dua dah...satu dekat sikit dengan rumah Sept..satu lagi kat area AEON Cheras Selatan...tapi tetaplah nak gi yang kat Cheras Selatan.....sebab Sept kata lauk dia lain...kat yang baru takde lauk yang me selalu makan......so haruslah taknak.....
Eh sebenarnya yang kat rumah Sept dengan kat Cheras Selatan tu takdelah jauh sangat.....jarak dua-dua tu tak sampai 5 minit naik kereta punnn.....cuma Sept suka gi yang baru tu sebab parking dia ok, yang kat Cheras Selatan ni parking memang hazabedah oii....
Ni pun nasib baiklah haritu elok tengah mencari parking tu sekali dari kejauhan nampak ada yang baru nak keluar...zasss terus Sept laju gerak then terus masuk hahahaha punyalah takut tak dapat parking....nasib baiklah orang lain takde yang beratur okeh.........
Ni me makan bersunguh-sungguh okeh.....air Teh Ais tu siap me order lagi satu...tapi boleh pulak rasa dia lain..kureng pulak...yang first ni kemain lemak berkrim giler....
Ni lepas makan ingatkan nak pergi cuci kereta.....tapi hujan lebat giler-gilerlah pulak....
Tau tak kereta me tu dah tak mandi lebih dari 3 bulan rasanya...memang record betul...kelabu asap sangat kot tu yang sampai motor tak nampak kereta me tu sampai keceperrr berlanggar huhuuuu.......
Alang-alang dah sampai situ baik me basuh je kat area rumah Sept tu...lagipun situ diaorang basuh bersih...seminggu dah basuh pun kena hujan pun berkilat lat lat kereta me tau...ni pun tengah fefeling sangat sebab dari kejauhan kereta me memancor je hihi...........




Bersambung......






Monday, November 20, 2017

Makan Lepas Karok!

Kisah hari Khamis yang lepas....
Mula-mula pukul 4 tu me call Mijon, me ajak Mijon gi karok gitu......
Sekali dia kata tak boleh...busy katanya...next week la.....me pulak oo ok...
Sekali pukul 4.45 camtu tetiba Mijon wassap katanya "ni hujan ni, nak balik ke??Mommy cadang nak gi Giant je.." wah gittew....
Dah kata gitu haruslah makcik laju je kata nakkkk...hahahaha...punyalah nak keluar jugak kaedahnya kan?
So dipendekkan cerita...dah sampai tu haruslah dalam kepala me ni nak terus ke Giant kan...?
Sekali Mijon kata dia lapar....jom gi makan Nasi Ayam...me pulak kenyang lagi oiii...pukul 4 tu baru je me makan Nasi Ayam yang OT tapaukan untuk me...(ni kena bagitau ni sebab dalam sejarah ni OT siap tapau dan hantarkan nasik untuk me huhu...sedey khennn?..eh dah hantar haruslah terharu sangat pulak khen kikiki....tengchiuuu Abammm.....).....
Tapi kan dalam kata sorang lapar sorang dah kenyang tu dihujung-hujung jalan (simpan satu nak kekiri nak ke Giant, satu nak ke kanan nak ke IKANO) tulah Mijon kata "jom karok..nak tak....."...hahahaha...
Pastu korang rasa me ke kiri ke kanan?
Haruslah ke kiri okehhh..tengokkkkk..sebab tempat karok tu memang satu jalan nak ke Giant punn hihi....
Elok pulak dapat parking so laju-laju suruh Mijon gi register (masa dah gelincir dah tu kang tak dapat harga RM5 satu kepala)....
Apalagi lepas tu berkaroklah kitaorang berdua 3 jam....
Tu pun elok tengah-tengah karok sekali sistem kat tempat karok tu jem...terlajak jugaklah time jadinya sebab nak dekat sejam tunggu sistem elok balik...gigih betul kitaorang tunggu kan?kiki....
Karok pulak dah ala-ala reunion family Mijon okeh...adik-adik dia semua ada hahaha...cuma bilikla lain-lain....kebetulan pulak semua pun ada hehe......
So dah habis karok tu teruslah mencarik makan....
Niat memang nak makan kat tepi rumah Mijon jek senang...kebetulan kat club house rumah dia tu memang ada cafe jual makanan thai..so ke situ jelah.....









Sampai tu ingat kitorang nak tunggu?oh tidaklah, haruslah laju-laju je order....
So malam tu Mijon orderkan...Iolls ni kalau sesiapa order Iolls redha je makan hihihi....
Ni Sup Daging....







Tomyam Campur........







Kailan Ikan Masin....kegemaran nih.....makan dengan nasi je tak payah lauk lain pun boleh licin.....










Amboi susunan hehehe...
Takdela..ni susun camni sebenarnya nak melapangkan meja....










Bila nasik dengan lauk-lauk lain dah sampai.....
Ada jugak Paprik Campur dan Telur Dadar jugak....meriah tak?hihi.......










Happy sangat teacher tu kan??
Tu sebab Mijon dapat dua-dua pun garfu hahaha...tu yang sambil mintak sudu sambil gelak beso...
Ok...kalau tanya rasa Alhamdulillah berasa....bolehla....
Ni total lost RM29....ok sangat kan?
Ni kitaorang jimat tang air sebab order ais sejuk kikiki....
Tapi eloklah pun, masa karok tu me dah minum 3 gelas air Asam Boi...Mijon pun dah minum apatah jugak....

Sekian....







Thursday, November 16, 2017

Makan Steamboat!....

Citer makan steamboat makcik terskip oiiii...
Ni kisah Jumaat 3 haribulan Nov yang lepas...(kena letak date okeh...baru betul journal kan?)....
Petang Jumaat macam biasa la...kena larik dari kesesakan lalu lintas so laju-laju kena booking Mijon.....





Gambar gegor hehe...
Ni pun dah makan separuh baru ingat okehhhh.....punyalah lupa nak amik gambar.....
Makcik sekarang ni kurang dah keluar JJCM...so jadi kurang jugaklah gambar.....kalau ada pun yang mana ingat or sempat je...tu pun sekeping dua tiga empat keping je.....jadilah buat kenangan.....










Ni mula-mula dapat seats lain....agak leceh bagi me lah sebab salah sorang nanti kena jalan jauh nak menyeberang meja (walaupun Teacher sanggup je menyeberang jauh-jauh tu hihi)......
Tapi nasib baik sangat...baru je kitorang nak duduk (dah siap angkut segala mala makanan tu) sekali ada customer belah sini dah habis....so Mijon buat kucin mintak kat staff nak tukar..nasib baik boleh hihi.....TQ Mijon...
Bagus staff kat situ, laju je diaorang bersihkan meja pastu transfer pot dengan lapik besi tu dengan segala benda yang kitaorang dah amik ke meja yang nih......TQ Staff.....muaxx!!










Berseri-seri ke idok makcik?heeee.....
Tu namanya mainan kamera henpon ye hahahaha.....eh betulll....
Sakit jiwa jugak sebab kadang-kadang kang nampak kemain runcinggg...kadang-kadang kemain flawless..kadang-kadang kemain lagi nipis je badan tu kan...?.....tapi bila timbang kat klinik kang tau-tau itu jugaklah KGnyaponnnn......duhh sangat okehhh..so silalah jangan percaya kepada visual HP me nih hhihi.........








Sebab nampak slim banyak so meh kita up lagi satu keping hahaha....
Lupa pulak..ni kitaorang makan kat Seoul Garden, One Utama....
Dah lama giler okeh tak makan kat Seoul Garden...ni pun Mijon yang beria-ria, kalau tak memang takde de...kalau ikut me me suka Pak John....kalau kat Pak John semangat sebab dapat makan Fish Cakes yang ada cheese tu....eh kang me list banyak pulak nak taip nih....
Tapi macam biasa, dalam pada suka lebih Pak John tetaplah licin Iolls makan hehehe....paling tersedap dari dulu sampai sekarang haruslah kambing bakar dia tu...lazattt..tapi nak menunggu masak tu yang terseksa jiwa dan raga okeh...lambat naw-naw.....
Sekiannnn......




Wednesday, November 15, 2017

Makan Lagilah Pun Kan...



Kisah petang balik kerja minggu lepas le ni...
Balik tu janji dengan Mijon nak gi karok...tapi perut pulak lapar tak tahan dah okeh...so on the way nak ke Mijon tu singgah lelaju kat KFC...so tapaulah Potato Loaded nih....
Lapar okeh...so sambil karok sambil makan le jawabnya....








Ni pulak minggu lepas jugakla nih....
Pagi-pagi Iolls excident la pulak....nak citer panjanggg....nanti-nantilah ye...
Excident tu tapi tetaplah gi kerja..satu kegigihan kan?
Tapi sebelum gi kerja gi carik makan dulu...ni OT la yang ajak nih..
Tapi memangla...masa excident tu memang perut pedih sangat...lapar tah macam hapa jek....








Ni dah kira brunch dah nih sebab dah pukul 11 pagi....
Konon nak masuk kerja pukul12 pm tu..tak sempatt....masa tak cukup okeh nak gi punch kad...so terus EL...bagus tak?huhu.....
Dah EL teruslah uruskan segala benda apa yang patut...tau-tau pukul 2 lebih dah sampai pun rumah.....
Kentang goreng tu rasa dia sebijik macam Cheesy wedges dan Loaded Potato macam atas tu kat KFC...sedapla kan...makcik sukaaa.....
Me amik set yang jimat tu jek...tapi cukup la...baru RM8 camtu..tapi dapat ayam goreng seketul, biskut tu seketul, air satu dengan whipped potato satu....









Ni nak tunjuk lagi hehe...
Nilah makanan yang me makan tetiap pagi hari berkerja...ye still ni lah pun..
Ulang-ulang inilah..kalau ada Lontong baru segar kejab..terus senyum sepanjang hari hihi.....










Ni minggu lepas jugak...hari Jumaat pagi me short leave sebab nak ke Shah Alam kejab....
Pastu  hal dah setel, alang-alang time pun dah nak pukul 12 so terus laju-laju kitaorang gi lunch kejab..
Ni kitaorang makan kat foodcourt Seksyen 2...hehehe.....siap rajin carik kedai Makcik Jawa okeh punyala setiaku disini kan..OT pulak tak banyak soal ikut je me..gooddd.......
Kuah dan lauk yang me amik tu tetap rasanya sedap....tapi ikan tak berapa fresh huhu...me rasa sebab sekarang ni customer dah tak seramai dulu la kan..dulu students penuh, ikan tu mana sempat sejuk pun time beli tu..tengah bakar pun orang tunggu..pastu letak je hilang, letak je hilang..kalau kejung pun tunggu pukul 2 lebih punya la, tu pun sebab kedai dah nak tutup...tu dulu..sekarang sedih je me tengok..sian diaorang meniaga tapi tak meriah macam dulu....
Ok..tu kitaorang amik ikan Pari dengan Keli bakar....harga semua-semua ni RM14...mahal sebab Ikan Pari la tu kot kan...?tapi still okeh lagi nih....tetap lain kali nak makan kat kedai Makcik Jawa lagi hihi......










Jangan dipandang hina ye..ni ABC me tapau dari Seksyen 2 jugak, kat PEGAGA...sedap oiiii....
Ni patutnya beli banyak-banyak pastu simpan je dalam frezer, kang nak makan baru kuarkan....
Boleh tak me beli satu jek?huwaaa...ingatkan nak makan kat ofis..tapi tak sempat okeh....pastu bawak balik rumah tak cukup...sedehhh!









Ni hari Jumaat lepas....
Nak cari tempat lepak yang boleh santai-santai tapi tak mahal hahahaha...so ke Gulam Mee la kami...
Sampai-sampai je terus order Satey 15 cucuk...
Punyalah lama tak pergi sana tau-tau satey pun dah lain bentuk...bantuit-bantuit je okeh....









Teser tiap-tiap kali makcik amik gambar camnilah rupanya....lantakkk.....










Malam ahad..makan dengan pakcik sedara me Acik Sarip dengan Acik Wawa...ajak Emak dia taknak pulak..sabar jelah....
Ni first time makan kat bawah rumah okeh hahahaha..punyalah duduk situ dari umur 6 tahun nilah pertama kalinya me makan kat situ...punyalah jakun kan....?
Makcik kamu ni pemalu...aww...eh silalah percaya hehe.....









Ni semalam...lunch hour laju-laju keluar sebab nak lunch dengan OT....
Ni kat Shaz..kedai ni lagi sikittt me nak pangkah okeh...bukan sebab kedai pun tapi sebab OT....
Bidayah memang Iolls dah pangkah dah..tu pun bukan sebab kedai tapi sebab OT....sakit hati punya pasal la huhuhu.....









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...