Showing posts with label Anak Buah. Show all posts
Showing posts with label Anak Buah. Show all posts

Monday, May 07, 2018

Abeel...



Koala bear makcik nih hihihi..
Geram rasa nak tunjalll!.....







Pandai buat muka seposen kan?









Tengok macam orang besar kan?padahal kecik je Abeel ni Uolls...bulan 8 karang baru masuk 2 tahun....
Eiiii serius gerammmm....!









Tuesday, March 27, 2018

Ish Ish Ishh....



Abil blur kikiki...
Bila kitaorang tangkap dia untuk amik gambar mesti ginilah jadinya....
14 kali panggil pun kejab je pandang HP..pastu gone.....








Abang Aqeer jangan...dah pandai buat duck face dah lama dah hehehe....
Tapi ini budak ikut mood jugak nih...kadang-kadang baru je semalam jumpa, datang harini dah tersipu-sipu malu hihi...
Tapi Anim "hilang" lama bila Aqeer jumpa balik reti pulak panggil "Animmm".....
Malu-malu dia ni kadang-kadang makcik is terkesima sebab kadang-kadang tu fasih okeh dia bercakap.....










Cubaan makcik pakai inner berlobang...eh memeng inner tu pelik..tapi me pusing ikut manatah pastu mau pulak dia hahaha...
So try test lilit mcacam orang lain lilit tu...mau pulak kan?tapi ni tak taulah sampai bila terletaknya....me dari sekolah dulu pun kalau pakai tudung tu depan cermin tu elok je terletak...tapi elok ke depan dah senget hahaha..apa masalah tah..tu belum lagi sampai sekolah ye...memang rambut habis terkeluar sini sana....






Payah nak amik pic tak bergerak kalau dengan duaorang nih.....lagi-lagi yang kecik tu.....
Syabeel umur baru setahun 8 bulan ye..tapi kalau tengok peel dia memang pakcik-pakcik sangat..geram je rasa nak gomol!
Tapi anak-anak ni Ana payah sikit kalau bab kena kepit kuat-kuat...tak merasalah nak kepit lebih dari seminit..memang laju je memasing mintak lepas huhuuuu......







Makcik dan Hanengg....
Imran kecik-kecik dulu dia tak reti panggil Anim, Usu Anim...so dia panggil Haneng hihi.....
Ni tengah try test pakai Bawal Chiffon yang Anim beli....
Muka me memang habis back to the future okeh hahaha..macam masa form 5 dulu pun ada.....
Payah kalau kepala besar tebal nih...pakai tudung kena pilih-pilih, kalau tak memang sebesar nyiru jadi muka....








Ni hari Sabtu dua minggu lepas...lepas hantar Anim la nih....
Me dengan Emak gi rumah Atie..saja je lepak-lepak....
Petang tu Atie is masakan Mihun Goreng dengan buatkan Teh Tarik...dua-dua ni is LAZAT okeh...
Tapi makcik is kenyang la pulak..sebab on the way ke rumah Atie ni me tertapau Nasi Lemak bungkus kecik-kecik tu....
Disebabkan dah lama sangat tak makan Nasi Lemak Bungkus yang jual kat area situ tu yang tak sabar tunggu Atie goreng mihun tu....otw Atie mengoreng...otw jugak me makan nasi lemak....
Mana tak kenyang kalau sekali ngap setel dua bungkus kikiki.....








Adik Umaar kepoci....
Suara halus..tapi jangan diajak borak memang panjangggg citernya jadi..eh macam kenal je sapa tu hahahaha...









Ni namanya gatal...
Gi beli barang-barang Anim terlalu kat area daun-daunan terus me amik sebekas daun salad....
Balik rumah siat-siat sikit then letak dressing....
Ni Sesame apatah tu...dua-dua jenis me ada..so belasah je letak....
Sedap okeh walapun dihujung-hujung still rasa pahit sayur...
Ni sejak dah tua me dah pandai makan sayur...dulu kecik-kecik sampailah dah masuk U hampeh takut sangat kalau tertelan sayur....tapi disebabkan tengok semua orang makan uiii sedapnyaaaa terus berani makan jugak okeh.....






Kalau petang selalunya rumah me ramai sikit orangnya....
So bila dah ramai rajinlah mengoreng benda-benda yang semua orang pun makan....
So sajalah goreng sikit sosej nih....ingatkan tak lakuuu..sekali kau licin sekelip mata haha.....good good....









Ni lepak duaorang je dengan Anim ni..
Me gorengkan Potato Wedges pastu buatkan cicah cheese tu...laju jugak sekelip mata habis kitaorang dua orang makan hehehe...
Nak tau, yang cicah cheese tu me beli serbuk dia tahun bila tah okeh...tersimpan je kat dalam peti ais tu....tau-tau haritu sajalah bancuh...sekali kau elok je lagi ye..
Kalau ikut tarikh dah lama kot dah expired, tapi selamba je kitaorang makan kau...nasib baik tak keracunan....syukur hihi....








Monday, March 26, 2018

Merapu Lagiikkk...hehe

Masih lagi dengan entri takde motip hehe....
Tapi nak buat camne kan..me jenis nampak ada pic dalam HP me terus je masukkan kat sini....sajalah...namapun journal..so belasah jelah masukkan...ada jugak cerita kan?dari bersawang lagi menimbulkan spekulasi sesama kita eh....







Sapa suka makan lauk macam nih???
Me sukaaaa....tu tak cukup satu benda je nih..samval velachann hehehe...
Tapiii...kalau ada gulai putih tu dengan Ikan Goreng pun dah menangis me dengan adik beradik makan ye..eh betullll...sampai berebut-rebut kuah pun iya tau hahahaha....
Ni lauk haritu la ni...tapi memang me tak ingatlah pulak hari apa...aduhh duhhh....dushhhh!
Selalunya kalau kat rumah memang me amik gambar mana yang sempat jelah....sebabnya HP selalu takde kat tangan...
So kalau ada pic apa-apa tu maknanya HP ada kat tagan or ada kat area situ, takpun me rajiinnnn sangat-sangat nak masuk bilik amik HP....gigih gittchew....
Ni Emak yang masak ye...makcik minggu ni takde masak apa-apa....iyalah dah duduk dengan Emak kan...takkanlah dah masak pun nak masak lagi yang lain pulak kan?
So apa yang Emak masak kitaorang makan...kalau takde baru kita masak or tambah-tambah lauk.....






Ni hari Jumaat malam Sabtu rasanya nih....eh betul hari Jumaat malam Sabtu....sebab Anim pun ada kat rumah...
OT bawak balik seketul ni sebab nak bagi kitaorang rasa.....
Ni kan eloklah bawak seketul je...sebab end up me dengan OT je yang makan...tu pun me makan dua kali jek...pastu OT yang setelkan okeh hehehehe....








Lupa pulak..ni Oyster bakar letak cheese....
Kat kedai OT kerja tu ada jual...so sebab 14 kali OT asyiklah cakap sedap Yang...sedap Yang...tu yang OT bawak balik bagi me rasa tu.... 
OT beli 4 ketul okeh...kononnya nak bawak 2 ketul...memang me tak bagilah...me nak rasa je boleh..nak telan seketul gitu je memang tak dapatlah ye....
Ni kan sebelum makan memang scary je nak makan tau tak....tapi OT siap amikkan pastu menyakinkan me yang tiram ni sedap sedap sedap teruslah me telan jugak....(nak suruh rasa pun jenuh hahaha)...
Bila dah makan ehhhhhh....sedappppppp...pastu amazingnya dia tak liat langsung....pastu ada jugak topping cheese pastu cili dengan apatah yang diaroagn letak tu memang lagilah sedap.....
Ni kat kedai diorang jual satu ni RM14..tengah offer Uolls....
Kalau korang nak rasa korang pergilah kat Ibrahim's Fatty Crab....tengah offer ni tau...dahlah tiram dia besar besar belaka....serius kalau kat tempat lain memang tak dapatlah nak makan tiram harga macam gini ye.....






Ni Sabtu pagi lepas....sedap nihhhh....
Mee Kari ni Emak jugak yang masak...harii Jumaat tu kan Anim balik..so macam-macamlah Emak masak.......
Anim tak taulah makan ke tak nih...(dah kalau macam-macam benda nak makan in one time jenuh le dia hahahaha)....
Me pulak jangan...selagi boleh makan me makan ye...ni pun selagi kuah tak habis memang me repeatkan aja sampailah kuah licin hehe.....









Ni Sabtu sebelum tengah hari....
Muka happy sebab dapat gi TESCO hahaha....kekurangan kaseh sayang betullah kan...?pergi TESCO pun nak happy hahaha...
Eh betul..me ni kan jenis senang terhiburrrrr....Me jenjalan bawak sendiri pun me happy, kalau ada sapa-sapa yang tolong bawakkan me jenjalan lagi me happy......
Ni kan hampeh punya OT ada ke patut dia cakap, tak payahlah mekup-mekup bukan nak pergi kenduri punnn hahahaha...sesuko hati je kata kita mekup...mana ada kita mekup punnnn....ni just pakai liptip haneng jekkk okehhh....makcik is mana reti nak mekup-mekup punnn....paling hebat letak mascara dengan liptip jek....eh blusher me rajin jugak...bedak compact pun mana ada pakai okehhhh......baju dengan tudung lagilah repeat 40 kali selagi tak reputttt.....







Ni semalam...elok sampai rumah Atie nak azan Maghrib dah....
Me dengan Emak gi hantar Anim kat hentian Pekeliling....so macam biasa, dah hantar Anim haruslah makcik ke rumah Atie..saja je nak lepak-lepak kejab....
Ni me call Atie sebelum pukul 6 katanya tengah pasang lemari TV baru...me sampai sana nak pukul 7.30 pun tak siap-siap lagi okeh....punyalah lamaaaa.....
Ni pun belum setel mengemas pun nih..segala wayar tu tak cucuk lagik....
Tapi takpe..biar lambat asal siap ye dak??







Rumah still huru hara lagi hhehehe....
Tu Opah tengah pujuk Umaar ajak gi mandi la tu.......
Punyalah liat okeh..ada nak dekat 20 minit Opah mujuk dia jek...tu pun sampai Opah nak gerak balik rumah pun still tak masuk pun bilik air....adik adikkk.....
Ni sempat minum air Teh Tarik secawan pastu terus kitaorang balik rumah.....Opah dah penat pastu nak kejar Maghrib pun iya (kes malas nak solat kat situ kiki)........nasib baiklah jarak rumah kitaorang tak sampai 15 minit dah sampai....





Wednesday, February 28, 2018

Birthday Umaar|Syabeel Sakit....

Hello helloooo....hehe
Harini me nak citer pasal Umaar dengan Syabeel ye...
Kebetulan ada gambar so meh makcik citer......





Ni 20 haribulan Januari yang lalu..lama dah kan...?
20 haribulan kan hari Sabtu...elok pulak birthday Umaar...So Ibu dia saja ajak kitaorang datang rumah makan-makan potong kek besday....
Ni kitaorang kat depan rumah jek..nak masuk dalam dah penuh...
Malam tu Atie ajak jugak adik beradik Azrul...so meriah lebih la haritu sebab dua-dua belah family pun ada......








Abil...!!
Pak Uda sangat ni tau....korang kenal tak Pak Uda Pi Mai Pi Mai Tang Tu?haaa macam tulah Syabeel okeh....jalan dia gitulah..ongtua sangat hahaha..dahlah tu busybodynya haiiii...geram makcik!!...
Tu orang suruh pakai selipar dia bolayan..kang kalau layan pun dia pakai sebelah jek hahaha..lantak ko lah adik...janji bahagia.....







Fuhhh....kemain adik hihi...
Ni birthday Umaar yang ke-4...
Happy birthday Adikkk!!.....
See..dua-dua anak buah pun me panggil Adik...
Adik ni jenis berani sikit...tak macam Abang..kalau Abang semua benda nak tersipu-sipu......







Amik pic dengan cousins pulak.....
Meriah haritu tau..I loike..sekali sekala berkumpul ramai-ramai memang super-seronok.....
Tu Syabeel tu tengok je camtu ye..tapi sebenarnya dia tu dalam cubaan mencolek kek..dalam pada berjaga-jaga tu dapatlah jugak dia colek sekali.....laju je tangan okeh....










Alamak ni lupa bila....
Tapi seingat me, masa nilah Syabeel demam, OT demam, me pun demam huhuhu...
Yang me cerry berry lama giler tu.....
Ni Syabeel kena tahan wad sebab dia dah demam lama....









Abil kalau kat rumah kitaorang kana kalau ada Uncle (OT) dengan Mak Ngah (Atie) tu fav dia....
Kalau jumpa je OT atau Atie kemain dia serbu okeh...Mama sendiri pun kalah..boleh Mama ada pun tetap nak pilih Mak Ngah dan OT..sian Mama haha....
Eh diaorang ni kalau dengan Opah korang tak boleh challenge la...Opah still number 1 okeh...cucus semua kalau dengan Opah over.....








Masa ni OT tengah layan dia la nih...tangan bercucuk kena ikat camtu pun still nak tunjuk-tunjuk okeh....
Ni kitaorang melawat kejab je nih...sebab OT nak kena gi kerja....
Ni pun sebenarnya kalau dengan orang lain haritu Syabeel taknak.....Mama dia kata sedih je lembek...tapi bila nampak je OT datang terus dia bangun berdiri okeh hahaha...kuat terus dia tau.....






Makcik dengan Syabeel....
Makcik pun masa ni tengah lemau...mau tak lemau kalau dengan demam tak demamnya..dengan cerry berry tak hilang-hilangnya....
Alhamdulillah...Syabeel masuk wad 2 hari je...demam apatah haritu....patutnya lama kena tahan, tapi sebab dia makin improved so doktor bagi keluar cepat.....








Thursday, February 15, 2018

Hari Pasang Pelamin....

Ok..harini me TB lagi ye citer kahwin...
Selagi ada me letak tau...tak kiraaaa hehe......






Okeh, ni hari pasang pelamin tau...kiranya hari Jumaat la ni...29 haribulan Disember tahun lepas...
Pagi-pagi tu kisahnya me kena rebus telur untuk goodies dan bunga pahar......
Rebus sorang-sorang lebih 200 biji telur okeh.... eh apa pulak mak ada tolonglah........
Ni kena rebus anggaran 200 biji lebih tau...100 telur ayam, pastu 100 lagi telur masin....kena rebus lebih sebab nanti ada yang crack masa rebus tu nanti...
Fyi, me start cuti untuk kenduri sanding hari Khamis...tapi khamis tu banyak setelkan hal Anim nak masuk U tu....ke hulu ke hilir sampai nak petang...penat giler jangan cakaplah...
Pastu kebetulan minggu tu me memang dah start tak sihat...tak sihat jenis nak demam tak demam...macam badan tu kebah tak kebah je gitu.....
So hari Jumaat tu tak tau camne, tengah hari lepas setel rebus and buat kerja-kerja lain then me tidur kejab...bangun-bangun (siap set jam lagi) mandi, solat then bersiap ke dewan...
Ke dewan tu me ajak Anim temankan...tau tak masa me nak turun dari rumah tu lagi sikit me nak pitamss...adoilaaa...berpeluh-peluh mengigil-gigil jangan cakaplah....nasib baiklah sebelum tu me dah telan panadol dua bijik tau..kalau tak memang tak tau lah jadi apa  nanti....
Fyi, Petang tu team Kak Azie nak pasang dah pelamin kat dewan Uolls...so Kak Azie suggest me gi tengok....tu yang me pergi jugak tu....OT pulak still kat Subang...memang nak taknak me jugaklah kena pergi setelkan....
Eh tengok tu satu hal..me kenalah mintak kunci ke apa dulu kan.....






Okeh..ni masa pelamin dah siap pasang.....
Masa mula-mula tengok ni me rasa macam eh camni je ke?hahaha...siap call WA Kak Azie lagi sebab me rasa macam tak cukup je bunga-bunga tu....
Ni kan masa mula-mula sampai dewan me blur giler...macamanalah nak masuk dalam ni..pintu depan kunci...pastu guard yang jaga tu takde...
Pastu nak taknak terpaksa jugaklah call staff dewan lagi...sorry ye Encik Izzat...
Tapi nasib baik tak lama lepas tu ada sorang pakcik tu datang tunjukkan itu ini...pastu datang pulak guard yang bertugas..pakcik guard tu baik giler okeh...siap tolong me angkat barang-barang lagi ye....(terima kasih banyak-banyak pakcik, dahlah angkat kotak yang besar-besar pulak tu...).....
Pastu tak lama lepas tu barulah team pasang pelamin tu datang...lambat okeh...padahal Kak Azie kata tengah hari lepas solat Jumaat diaroang nak pasang dah....
Yang me ni kan bila Kak Azie cakap diaorang nak datang pasang awal, so beria-ria lah me deals dengan Encik Izzat mintak nak pakai dewan awal....(Encik Izzat kata selalunya paling awal pukul 5 petang baru boleh pasang pelamin semua sebab diaorang nak pasang karpet dulu)....
Last-last awal sangat tu dah pukul 6 baru diaorang sampai ye...huhu.....sorry Encik Izzat sebab terpaksa peningkan kepala encik....
Pastu kan yang sedihnya masa team pasang pelamin tu sampai me naklah beramah mesra....tebal muka me sapa okeh, sekali sorang pun tak layan daaa hahaha...sabarlah hai makcik...
So kalau dah gitu me ajak Anim balik rumah dulu untuk solat Asar....dahlah jem ooii petang tu....dahlah berpeluh-peluh kebah demam masa tu...sedehhh!








Ni lepas maghrib nih....
Me dengan Anim dah setel solat pastu terus pergi ke dewan balik...sampai-sampai tengok-tengok dah siap dah....cepat je diaorang buat kerja....alhamdullilah....
Masa tulah me sempat sapa lagi lebih kurang dengan team yang pasang pelamin tu...pastu sempat la me tegur satu lampu tak hidup...so diaorang betulkan....good...
Pastu me tegur jugak pasal karpet kat tangga tu kenapa tak habis cover?sekali adik tu bolayan..huwaaaahahaha....ni makcik dapat free ke apa nih ha??apalah nasib makcik kau ni kan?dahlah Kak Azie beria-ia suruh tengok tunggu, pastu korang bolayan me pulak?~sapu-sapu urut dada oiii....~








Macam biasa...me akan try test amik pic sapa-sapa kat atas pelamin dulu...sebab nak tengok rupa kalau dalam camera HP camne...








Ni kalau tak pasang lampu.....






Ni test amik pic dari kejauhan....sayup je kan....
Pentas kat dewan ni kecik je Uolls...so pelamin nampak tak berapa besar....
Saiz dewan ni saiz 3 court badminton.....









Ni orang panggil apa ye?
Nampak tak meja tu tak betul?
Tapi me tak berani nak betulkan....atas langsir tu pun macam dah jatuh sikit...
Ni me tak request apa-apa..tau-tau dapat yang macam ni...tapi makcik suka je hehe.......








Mak dengan Chor Bae pun ada....
Atie dengan famili pun ada masa nih....Ana je datang kejab...
Masa ni kitaorang dah solat maghrib kat belakang dewan nih....so duduk kejab sambil tunggu adik katerer pasang meja dan sebagainya....








Kitaorang sempat cucuk bunga manggar kat sini...
Bunga tu memang me beli untuk dua set je dah...
Pastu sempat jugak me dengan Atie tolong sarungkan sikit kerusi dengan meja...adalah dalam 3-4 set meja...
Masa nilah me dengan Atie perasan apasal macam comot dan kotor sarung-sarung dan alas ni semua....?tapi me pulak masa tu macam takpelah kot, esok-esok siang tak nampak kot...ok kot...gitu....
Nak dijadikan cerita...sekali tak ye..malam tu OT dengan famili dia datang..ha kau...OT siap call me tanya me "kenapa kotor sangat alas-als meja dengan sarung kerusi ni Yang?"..alamakkk...obvious sangat ke??
OT cakap boleh dikatakan 90% kotor..malu katanya camni rupanya nak bagi orang makan....haaa??....
Pastu OT siap amik pic...memang betul apa yang OT cakap tu..obvious sangat okeh...
Then terus me buat aduan rakyat kat Kak Azie...Alhamdulilah...Kak Azie dah setelkan hal-hal kain tu pagi esoknya jugak....TQ Kak....jangan kata akak, saya pun panik jugak malam tu....mau tak, bukan sikit orang yang nak datang esok tu tau....







Abang dengan Adik....kemain seronok dapat lari-lari satu dewan...
Bebudak kan memang gitu...pantang jumpa tempat lapang kan nak berlari jek...
Tu nampak tak kain latar tu hengot bengot...?makcik try betulkan, tapi makcik takut benda tu jatuh hahaha...so terpaksa diabaikan dengan harapan janganlah nampak sangat dalam gambar esok nanti....








Atas tak pasang lampu...bawah me pasang kejab....
Ni nampak lain sebab malam tau...pencahayaan jadi lain....







Makcik...
Masa ni makcik dah okeh dari rasa kebah demam tu....lega makcik...
Eh OT pulak datang dah midnite ye...so tak kuasa me nak pergi tengok jugak...
OT lambat sebab diaroang berkumpul satu keluarga tu lambat....adoilaaa...
Malam tu jugak OT kena pasang tanda arah...ye pasang sendirian berhad ye....
Tapi malam tu memang tak boleh tidur...Me rasa me lelap nak dekat pukul 3 lebih..pastu pukul 6 dah terang bijik mata huhuhu...so akibatnya muka adalah bengkak....adoilaaa.....macam-macam dugaan nak buat majlis besar kan..?tapi Alhamdullilah syukur kepada ALLAH...dan me berterima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tak langsung...Allah je yang boleh balas jasa-jasa korang....TQ....!








Thursday, November 30, 2017

Selamat Pengantin Baru Ajim n Ina!

Ni citer hari Sabtu dan Ahad baru-baru ni....
My adik sepupu Ajim kahwin....
Selamat Pengantin Baru Ajim n Ina.....Semoga berbahagia sehingga ke akhirat ye....
Ni hari Sabtu...masa menghantar pengantin lelaki nih...
Patutnya Jumaat pagi semalamnya tu masa nikah pun me gi tapi sebab cuti dah nak habis so dapat join untuk hantar jelah....
Kat rumah pihak perempuan pengantin ada dua pasang....sepasang lagi adik Ina.....
Tu boleh nampak pelamin pun ada dua set...cantik kan pelamin dioarang?I loike....
Anaqi pandang HP acik Lily la pulak ye...hihi...comel Anaqi...baby jenis tak takut orang...pastu jenis cepat terhibur....geram rasa nak kunyah!









Gambar adalah belasah mana yang ada ye....
Ni malamnya kat rumah Acik Nor me...malam tu ada majlis doa selamat dengan Tahlil.....
Tu diaroang tengah makan Nasi Ambeng....siap makan dalam dulang macam kat kampung lagi okeh...
Haritu lauk untuk makan memang lauk pauk Nasi Ambeng....tapi untuk orang-orang lain Acik Nor buat style buffet...pastu kat atas rumah dia siapkan 4-5 set dulang Nasi Ambeng nih.....







Makcik duduk tepi je okeh sebab makcik tak reti nak makan Nasi Ambeng gitu....
Korang taulah me ni mana reti makan lauk campur-campur....jenis kalau 3 lauk sedap tiga tiga tu kena makan satu-satu...satu lauk satu potion nasi gitu...(kecuali kalau lauk tu boleh regu..tu lain)... ..korang tengok badan me pun korang tau kan kenapa boleh jadi gini haha........
Tu mata memang dah habis nak tertutup dah tu...faktor usia barangkali haha....ngantuk oiii....









Atie dia jangan...dia memang reti....
Tu pun nak carik geng makan ramai-ramai payah ooo....last makan dengan adik-adik sepupu me....dah half baru Acik Rubi pulak join...so legalah....
Seronok okeh tengok diaorang makan....Iolls teringin je nak join tapi apakan daya huhu....







Lepas balik dari Bukit Jalil Atie ajak singgah kat Kedai Kek Cheras ni...dia ada order kek RM15 yang viral tu....








Percayalah memang RM15 seketul kek 500gram tu okeh....
Sekarang tengah promosi tau...so kalau korang rajin gilah terjah.....
Kedai ni dekat dengan LRT Cheras....
Ownernya melayu...pastu kek dia memang sedap...
Atie siap beli dua ketul okeh...saja-saja buat makan.....satu dia bagi kat kitaorang..memang sedap....









Ni hari Ahadnya...kenduri belah Ajim pulak.....
Gambar pengantin takde hampunnnn....ni pun pic Ana bagi...
Ni gambar bebudak nih ha...berempat....
Bukan senang nak amik gambar berempat cukup elok macam ni okeh......







Tengok adik tu adoila...
Me lah yang bagi eskrem tu....kemain laju lagi dia makan okeh....ingatkan tak retik...habislah overdose gulaaaa....
Tengok pandai kan Abang....kemain peluk camtu...good Abang...makcik sukee.......







Syabeel tu cranky manjang...ni nasib baiklah dia diam....










Ni pun satu lagi comel hihi.....
Masing-masing pakai selipar kegemaran...
Selipar tu kalau korang nak cari ada kat AEON tau...RM20 sepasang....










Tadi anak-anak..ni mak-mak pulak kikiki.....









Sama ke idak muka kitaorang?
Atie cakap sama tang hidung, cuma ada yang besar ada yang kecik..kahkahkah...camtu pun boleh ye...??
Nampak naw tua dah makcik kan...?
Kitaorang beza jauh-jauh jugak ni tau....
Me dengan Atie 3 tahun....Atie dengan Ana 5 tahun...Ana dengan Anim 11 tahun..ha kau kau....so batch memang lain-lain...
Batch lain-lain, pastu baju pun saiz lain-lain..kalau saiz sama pun taste adalah lain-lain jugak....memang apapun tak boleh share hampehhhh.....






TAMAT....





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...