Showing posts with label Wordless Wednesday. Show all posts
Showing posts with label Wordless Wednesday. Show all posts

Wednesday, May 21, 2014

Kuala Terenganu 2014: Tepi Jeti Marang...

Cantik dan indahnya ciptaan Allah SWT...^_^





Sempat kami singgah kat tepi Jeti Marang masa on the way balik tu....serius cantik tak berkelip mata memandang....



Kat tepi pantai mana pulak ni terjumpa gerai Akok...apalagi..sempat beli RM2 (dapat 5 ketul Akok)...
Sedap nak pengsannnn.....
Baru tau rupanya Akok ni ada macam-macam pesen....selalunya kalau kat KL jumpa yang plain dengan yang Pandan jek..kat sana rupanya ada jenis yang letak kelapa ke apa camtu....
Tapi sebab jakun tak pernah rasa, tak terfikir pulak pasal nak rasa yang jenis lain tu...huhuhu..rugi ooo...
Tapi takpe..in sya ALLAH ada rezeki nanti nak rasa yang lain-lain tu.....

Bersambung....




Wednesday, April 30, 2014

Tamak!!

Tengah hari semalam tamak...
Tetiap hari lunch jarang me drive keluar kan (kecuali hari Jumaatla...rajin ada lebih sikit), tapi semalam rajin okeh..lapar lain macam padahal paginya dah satu bekas nasi goreng kampung dengan telur mata me belasah...hehehehe...

Niat nak beli laksa je...tapi balik penuh plastik kiri kanan tangan....
Mana taknya..nak berhenti kat laksa tak dapat, kereta penuh..so gamble ke petronas...
Elok masuk petronas tengok ada kereta nak keluar...terus zass parking kereta terus masuk dalam beli barang makan....
Pastu ingatkan nak patah balik opis jek..tapi tak boleh..nak beli jugak Nasi Ayam Pak Da....lama dah tak makan..teringin sangat dah ni....


Tu dia...beli desert sampai dua....Durian Crepe kat Pak Da...Chocolate Cake kat Petronas....
Tapi me baik okeh...balik opis tak makan pun...kenyang punya pasal....


Ni Nasi Ayam kat Pak Da sebungkus....
Siap ada Latte tin beli kat Petronas lagik....hehehehe...


Mana tak kenyang...sejambak penuh sebekas Nasi Ayam.....burppppp...Alhamdullilah....
Puas hati okeh...






Wednesday, February 19, 2014

Zakat...




Alhamdullilah....terharu okeh....
Terima kasih banyak-banyak Chah sebab sama-sama berkongsi rezeki dengan emak me....
Semoga dimurahkah lagi rezeki dan bahagia sehingga akhir hayat..amin....;)





Wednesday, February 12, 2014

WW



View kalau gi balik beli lunch hari bekerja....



Hebat tak?hehehehe...


Tapiiiiii...
Tang corner seriau sikit..bukan pasal kena buat corner lipat tapi sebab takut tak muat kalau selisih dengan kereta lain.....heeeeee.....




Wednesday, October 09, 2013

Wordless Wednesday #1



Hampeh betul...!




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...