Search This Blog

Showing posts with label Memori. Show all posts
Showing posts with label Memori. Show all posts

Monday, March 14, 2016

The DUFF...

Malam tadi tengok citer The DUFF....
Masa tengok awal-awal citer tu memang me gelak sokmo hahahaha...
Sebabnya..memang sangatlah me ye.....
Iolls dulu masa zaman sekolah memang berkawan dengan geng yang semuanya perfecto dari segala segi...serius okeh....so yang DUFFnya me la kan.......paling kurang serba segi....
Tapi amazingly, BFF Iolls masa tu sangatlah tak membezakan me dengan diaorang semua....
Yang membezakan adalah orang-orang keliling...tak ke sebijik intro the DUFF tu....??



The DUFF among me BFF hehehe....
Kenangan nih....BFF memang masing-masing outstanding....tapi Iolls yang hado jek....
Tapi Iolls leklekwatlekwatpisjek....sebab BFF Iolls semuanya ok-ok baik baik...so memang takde scence tak puas hati macam kat dalam The DUFF tu kihkihkih.....
Choooppp...eh ada satu je...tu pun scence kena mainkan perasaan...mungkin kes nak ngorat orang lain so ala-ala approached me dulu gittew...(sakitnya sampai sekarang teringat-ingat okeh.....huhuhu....).......




Wednesday, August 12, 2015

Bye-Bye TQ 390....

Jumaat malam minggu lepas Atie ajak kitaorangs semua beraya kat rumah dia....
So masa nak balik tu sekali Azrul dengan Syafiq tercakap pasal TQ 390...
Sebenarnya TQ 390 tu kereta Arwah Abah me.....
Kereta tu dah lama tersadai....
Nak pakai, tapi banyak benda yang kena baiki (duit macam air je kalau pakai pun)......
Nak jual pulak (sebab ada yang bertanya), tapi sebab ada problem pasal harta (aset Arwah Abah me) so memang jadi terbiar jelah....
So last-last kitaorang decided untuk lupuskan jelah....
Masa sebut lupus-lupus tu me relax je lagi..yelah...betullah kan..dah tak pakai memang kena lupuskan....
Tapi bila dah tengok dekat-dekat kereta tu ya ALLAH syahdunyaaaa..sedihnya....sebak terus okeh.....



Senyum je kan..tapi Iolls tau mesti dalam hati masing-masing sebak tu....huhuhu...
Kereta kenangan nih.....
Kereta ni Abah beli dah second-hand...tapi no plate dia memang cantik kan...
Kereta ni Abah beli pun masa kitaorang dah besar (dah start habis sekolah dan ada yang dah kerja)....kiranya lambatlah....
Dulu kitaorang kalau balik kampung pakai kereta company abah me jek....tak pun kereta tokei Cina dia tu....
Dan jangan pelik kalau cakap yang walaupun kitaorang takde kereta, tapi dari kecik kitaorang memang jaranggg sangat-sangat giler naik bas yek....
Kalau naik bas tu maksudnya nak pergi KL jelah...tu sebab dengan kengkawan....kalau lain-lain tu memang kitaorang naik teksi or naik kereta sahaja....
Cuma adalah sekali dua tiga kali naik bas kalau ikut Emak gi Jalan TAR..tapi jaranglah, sebab Emak memang malas nak bawak kitaorang...hahaha.....




Banyak jugak jasa kereta ni walaupun pakai tak sampai 10 tahun...
Masa Abah beli ni kereta ni sihat walafiat je tau...cuma dia buat hal bila tuannya dah takde.....huhu...



Tu Iolls pun nak menyendeng....
Ni masa amik gambar ni happy jek, masa amikkan gambar diaorang tu nak kira satu dua tigaa tu adoiii bergetar dah suara...sedih....



Ana lagilah sedih sebab kereta ni pernah jadi kereta dia ulang alik masa dia belajar kat Penang dulu....
Bukan Abah yang hantar ye...masa tu Abah pun dah takde...tapi masa tu dia bawak sendiri dari Ampang ke Penang...hambekkkk....
Kereta manual ni tau...Iolls pun tak reti nak bawak hahahah...eh betul....me pernah try bawak sekali je lepas dapat lesen..tu pun hanyut ko....gayatt...kikikih...
Hebat kan Ana...??
Kereta ni dia bawak ke Penang adalah dalam satu sem....pastu dah tak boleh pakai dah sebab dia dah start rosak itu ini..kang ganti yang tu, yang ni pulak yang rosak....penat membaiki weih...dahlah tu duit pun jalan sekali.....
Kereta ni officially dah dilupuskan semalam.....lagilah sedih...huwaaaa...
Tapi takpelah..dari dia jadi tukun kat darat (sampai Atie pernah dapat notis dari MPAJ pasal kereta ni parking tapi tak dibawak bergerak ke mana-mana...kejam ye korang, main kasaq dok report-report, padahal ada je jiran tu yang kereta 2-3 bijik bersepah-sepah parking tah apa-apa, yang duduk dediam pulak ko reportkan.......), so takpelah, lebih baik kita lupuskan.....




Wednesday, June 11, 2014

Fraser Hill: 2006..

Harini me tempek gambar-gambar lama lagi..
Ni tahun 2006 dulu....lama sangat-sangat dah...lamalah kan..nak dekat 8 tahun punya gambar...
Gambar-gambar kitaorang berempat..Me, Che Mai, Atin dan Nurul join treasure hunt kelab rekreasi opis kat Fraser Hill, Pahang..
Kisahnya kitaorang join treasure hunt ni sebab atas support pokcik-pokcik dan abang-abang kat unit tu masa tu...
14 kali lalu nampak me atau geng-geng lain 14 kali jugaklah dok tanya.."ko tak masuk treasure hunt??" tak pun "korang tak masuk treasure hunt?"...."masuklah..rugi tak masuk"..."biar kitaorang daftarkan"...gitu...
Semangat je kan diaorang?
So atas semangat orang lain yang semangat tu kitaorang pun join....(tapi tulah..diaorang tu semangat je lebih..rupa-rupanya sorang pun tak join..cis!)
Satu team sebenarnya nak 4 orang peserta...pastu nak lengkapkan 4 orang tu hazab ye...
Sorang-sorang taknak..tak boleh...so last-last Che Mai ajak adiknya Atin join....habis cerita...
Bayar untuk satu team tak silap RM120 ke RM150 per group je rasanya....tak ingatlah pulak..tapi kiranya murahlah untuk 4 orang tu...
Cuma duit minyak kena tanggung sendirilah......tapi tempat tidur dengan dinner dan breakfast untuk next day diaorang sediakan...
Selain tu masing-masing ada insuran sekali...kira okehlah kan...

Pagi-pagi sebelum pukul 8 pagi kena berkumpul kat opis depan KLCC....
Semangat je masing-masing kan...?


Kitaorang pakai baju sedondong merah....
Kemahin okeh...kebetulan memang ada baju t-shirt opis..apalagi..kita gunakan lah...
Hari tu peserta berlepas dari opis kat KLCC...pengabisan treasure hunt pulak adalah di Fraser Hill...
Sementara nak menyampaikan Fraser Hill tu macam-macam bendalah yang kitaorang kena buat....
Antaranya kitaorang kena redah pekan Rawang dan Selayang untuk cari jawapan...pastu kena pulak redah Pekan Kuala Kubu...
Treasure hunt kan...so kenalah pergi kat tempat-tempat tersebut untuk cari jawapan dan sebagai check-point...
Paling best tentulah masa kat Kuala Kubu...cantik nak mampuih tempatnya...suka okeh...kalau suruh me menetap kat situ pun takpe...best...
Masa treasure hunt tu memang tak sempat nak amik gambar ye....
Memang beria-ria je kitaorang cari jawapan...
Feeling masa tu macam peserta amazing race gitu..hahaha..over!
Alhamdullilah...walaupun kitoarang antara group yang agak kebelakang...sebab apa kata belakang?sebab yang lain tu semua dah hilang dah...tau-tau kang selisih masing-masing dah nak balik dari check-point...huhuhu
Alhamdullilah..kitaorng sampai kat Fraser Hill dalam pukul 2 petang....
Kalau tanya perasaan?memang giler advanture okeh...
Turun kereta, lari-lari pastu cari jawapan..kang lari-lari tak tau tanya pulak orang ramai....selamba bapak je gitu..
Confirm orang ingatkan kitaorang ni dalam games kat tv tau...cuma mesti diaorang pelik mana cameranya??hahaha...sebab gaya memang giler over...kahkahkah...!
Dah sampai atas tu kiranya dah habislah...
Bagi jawapan...pastu boleh check-in bilik....
Kitaorang tidur kat Shahzan Inn....satu rumah tu ada dua bilik tidur....Alhamdullilah selesa....


Masa ni dah maghrib...
Giler gelap-gelap pun nak amik gambar....
Tu yang putih-putih tu silalah percaya..kabus bergerak ye....
Sangatlah syok...masa ni memang lepak kejab kat verandah sebab nampak kabus bergerak....
Sejuk-sejuk pun kitaorang lepak je tau....
Ni masa amik ni dah nak pukul 8..sambil tunggu yang lain bersiap..kita amik gambar dulu...kejab lagi nak gi dinner.....


Me and Che Mai....
Eh, lupa pulak...Che Mai baru je kahwin 6 Jun 2014 haritu...
Selamat Pengantin Baru ye Che Mai dan Suami...semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat....



Motip nak amik gambar petiais??hahaha....



Sebenarnya malam tu ada dinner...
Dinner BBQ tau..sedap jugak....
Dinner ni kiranya untuk announce sekali pemenang....
Kitaorang dapat no. 8 dari 11 group...giler kebelakang kan..?
Tang nombor nombor tu letak kat belakang....gaya masa treasure hunt tu penting...
Tapi okeh apa...8 dari 11 group...takdelah teruk benar...eh ke teruk??



My team mates....
Atin, Me dan Nurul...


Me, Nurul dan Che Mai...


Dah makan-makan sapa yang dapat hadiah amik hadiah pastu ada acara berkaraoke pulak...
Me memang malu-malu buaya okeh nak join...so tengok orang jelah....
Tu Atin ajak kitaorang join...sebab malu-malu buaya jadinya staff unit sebelah tolong duetkan...



Kami dan hadiah...
Tapi bukan kitaorang punya...takde luck okeh malam tu...
Orang lain kurang-kurang dapat hadiah cabutan bertuah..kitaorang tumpang amik gambar dengan hadiah orang lain jelah...
Tu yang putih-putih tu masih lagi kabus ye...camera cap ayam me tu memang hebak...gambar kabus pun boleh capture...
Masa ni depan pintu masuk ke lobi..so memang kabus banyak....
Best okeh kena kabus ni...kalau lalu kat pipi rasa wap tu sejuk je....



Ni keesokkan harinya...pagi-pagi sebelum breakfast paksarela Che Mai amikkan gambar....
Mesti dia meluat kan...?tapi lantaklah...janji me masuk frame gitu..hahaha...




Gambar dalam bilik pun nak....motip sangatttt....


Ni konon-konon tengah minum tea...takde pun teanya....cawan kosong tu....hehehehe...




On the way balik ke bilik balik....
Berkabus lagi u....
Sebenarnya masa kitaorang pergi ni musim hujan...so memang agak berkabuslah tempat nih....



Feeling-feeling dok oversea....tapi malangnya manalah ada orang sejuk-sejuk pakai selipar...nampak benar menipunya....



Memang kabus kuat giler....
Sejuk boleh tahan...nasib baik bawak jacket nih....kurang sikit sejuk....
Tapi tulah...kaki tetap bogel...hahaha...bengong je kalau tengok gambar nih..kalau pakai boots mesti orang ingat dah kat mana-mana dah nih kan??....


Me, Che Mai dan MAU nya.....
MAU ni banyak berjasa okeh....bayangkan kitaorang naik Freser Hill berempat tu naik MAU nih.....giler confident...
Pastu dahlah driver sorang je pulak tu...Che Mai...
Orang lain memang takde lesen..so nak taknak dia jelah yang kena driver pergi dan balik...
Serius hebat giler kan...??
Kalau me citer sebijik-sebijik mana tempat kitaorang pergi dengan MAU ni memang menageslah sapa-sapa yang ada kereta 4x4...hahaha...tabik spring gitu....


Ni dah nak turun bawah dah sebenarnya....
Sempat singgah dua tiga tempat kat Fraser Hill dulu... 
Ni tempat wajib masa amik gambar kan.......cantik kan? i like....




Tetiba boleh amik gambar berempat...??jengjengjeng...



Lagi....
Kenangan ni weih....nak suruh naik atas lagi memang pikir patbelas kali lah kot....seriauu...



Pastu kitaorang singgah kat Allan's Water nih....
Tempat ni tempat beriadah....so boleh naik boat kayuh ni, canoe ke...
Diaorang dua beradik ni memang extreme sikit orangnya...ajak me dengan Nurul beria-ria okeh...
Last-last taknak kepunan punya pasal diaorang berdua jelah yang naik....
Seriau giler..me tengok diaorang kayuh sampai hujung sana nun....hutan amazon dah kot hujung sana tu...me tengok air ni pun me dah seriau..suruh naik boat tu memang tak bergerak kakulah jawabnya...lagi-lagi pulak nak kayuh sampai hujung sana....memang mimpi ngeri sangat..huhuhu.....





Kitaorang berpakat dengan group lain....
Diaorang masa dinner tu janji dengan kitaorang nak turun sesama..kira konvoilah..
Lagi baguskan ada geng..bebudak ni (bukan semua la) tengah aim Nurul dengan Che Mai..so kita bagi chance..hehehehe...
Kitaorang ada jugak pergi kebun Strawberry...tapi strawberry nya dah takde...so takdelah amik gambar pun....


Masa balik sempat singgah kat Empangan Kuala Kubu...
MasyaALLAH...cantiknya....
Serius kalau korang balik ikut Kuala Kubu baru jangan lupa singgah sini....
Kat sini bagus..ada toilet awam lagik..macam taman pun iya....sangatlah berbaloi....
Alhamdullilah kitaorang sampai rumah memasing sebelum petang...giler laju Che Mai bawak kan...(eh dia memang kaki rempit..kalau naik dengan dia seriau 40 kali okeh....memang kaki 40 kali nak brek angin jek...huhuhu)....
Tu pun sebelum balik siap sempat singgah makan kat A&W dulu...habiskan duit tabung gitu..duit ada lebih..so kita singgah solat tu kita singgah makan habiskan duit sekali....
Apapun  me nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada Che Mai sebab sanggup jadi driver dan sanggup bagi kitaorang lenjan MAU kesayangan dia tu....
Che Mai dengan MAU memang banyak berjasa untuk me dan kengkawan....kereta tu lah kitaorang buat lenjan gi jenjalan..kereta tu jugaklah buat lenjan pergi cari makan tetiap hari...huhuhu...TQVM Che Mai!!


Serius bila tengok gambar ni teringat satu-satu benda yang kitaorang buat masa treasure hunt tu...rindu nak treasure hunt lagi boleh???




Tuesday, June 10, 2014

Suria KLCC 2007...

Ni kali ni nak share gambar lama..gambar tahun 2007 duluuuu....
Kebetulan memang dah ada pun gambarnya (sebab amik pakai digicam tak payah nak scan bagai)..so kita tempek kat sini ye....kenangan gitu...
Gambar ni me amik masa me bawak Anim dengan Ana pergi jalan-jalan tengok wayang kat Suria KLCC...
Dulu tempat wajib kalau nak tengok wayang adalah kat TGV Suria KLCC ni jek...
Kat tempat lain tu ada...tapi lain jauh sangat...tak berbaloi okeh...kat sini dah cukup semuanya..so senang...
Masa ni kereta pun takde lagi tau...so ulang alik gi sini mesti naik bas....
Tapi sangat-sangatlah bersyukur...kalau naik bas lagi senang...naik bas, bus-stop depan rumah...sampai KLCC pun turun depan pintu masuk..kang nak balik pun sama...senang sangat-sangat....


Masa ni Anim umur 8 tahun..baru masuk darjah dua....
Ana pulak baru umur 19 tahun....muda lagik....
I is Uolls tak payah nak tanya....dah tentu muda belia jugak..hahahaha....


Anim masa ni susah giler okeh kalau nak amik gambar dia...
Tapi atas paksaan kakak-kakak terus behave gitu..heheheh...



Ana...



Orang ada ke takde ke kitaorang belasah je bergambar..lantakkkk....



Macam emak dan anak kan?kikiki...
I is redha jek...beza umur 19 tahun kan...nak buek camno, memang rupa ibu dan anaklah jawabnya...
Tempat makan wajib kalau Anim ada adalah di KFC....
All time fav dia....
Dari kecik lagi okeh suka giler dengan KFC....
Korang bayangkan walapun masa tu umur dia baru 4 tahun..tapi satu set snack plate tu dia boleh habiskan...tapi seketul ayam mesti tapau bawak balik...
Dan silalah percaya yang segala coleslaw dengan whipped potatoes tu habis ye.....hebat okeh....
Sampailah sekarang ni ye...fav masih lagi KFC...kalau lawan apapun tetaplah KFC jugak yang menang....tak berkembang palate rasa kan...?
Tapi sekarang ni dah jadi lain sikit...KFC tetap fav...tapi dia suka giler pulak makan McD...kalau boleh nak tibai McD tetiap pagi petang siang malam pun takpe...
Giler tekak makan fastfood jek kan..no good..no good....



Dah puas pusing-pusing sambil amik gambar kat dalam...
So keluar ke luar pulak..kat taman KLCC pulak...
Kat sini lagi meriah kan...suka tengok bebudak happy kat sini...



Kalau nak tau Anim ni pemalu ya hamat ye....
Dia kalau nak main kat playground ke hapa memang kena berteman...
Dari kecik sampai dah besar panjang pun giniah...
Tah apa yang dimalukan ntah...
Memang jenis ada bodyguard tukang teman dan tukang tengokkan gitu...sabo jelah...



Sambil main sambil amik gambar....



Anim dulu kalau dulu pantang orang sua camera sokmo pose terus...bersahaja je..
Pastu dah besar sikit dia jadi paling susah pulak nak pandang kamera...siap kena paksa okeh...



Mak dan anak sekali lagi...hehehehe....



Ana..muka macam kena paksa amik gambar je kan...??



Anim lagi....



Lagi...Anim jugak lagi...



Anim dulu kalau kena amik gambar dengan me memang akan buat muka okeh...
Betul-betul anti sangat dengan kak Lily ko ni ye....



Masuk balik kat dalam...
Masuk balik sebab nak naik bas kat belah depan mall....so ikut jalan dalam shopping complex je..kalau ikut tepi taman tu panas takde ekon....hehehehe...pandai tak kitaorang??



Kalau bawak Anim dulu-dulu feeling macam retis kejab..sebab jadi tumpuan...glamer kejab okeh...hehehehe......
Sebabnya time tu disebabkan rambut kerinting dia tu dia jadi pojaan semua orang time tu terutamanya dikalangan Chinese....
Kalau diaorang nampak Anim mesti nak tegur, tak kang nak pegang rambut pastu kang cakap cantik (4-5 kali)..pastu kang tanya me or Ana or Emak or sesapa yang ada "buat ke rambut ni?"....jawapannya mestilah tak pernah buat ye..memang macam tulah rambut dia pun....
Paling kelakar ada sorang ah moi tu tanya me "rambut you pun macam ini ka?"...hahaha..hagak-hagaklah kan...






Jenuh kalau pergi mana-mana ye...memang jadi tumpuan....tu dulu la..kalau sekarang??...lalu lalang 40 kali pun tak tentu sapa pun perasan kot..hahaha
Sebenarnya gambar-gambar ni semua me dah mephotobook kan iya....
Ada offer free 6x6 small photobook (dari co. Photobook) kan dulu kat Groupon..so alang-alang memang ada gambar menarik kita photobookkan....
Hasilnya memang berbaloi-baloi....







Tuesday, March 04, 2014

Geng Lama...

Dua tiga bulan lepas berjejak kasihan dengan member lama kat dalam Whatsapp...punyalah lama menyepi tetiba muncul gitu...suka giler okeh....!!
(I is dahlah jenis kalau orang senyap sepi I is tegur pastu orang tu is bolayan...So as a conclusion, marilah sama-sama kita menyepikan diri..huhuhu....)
Elok-elok berwhatsapp tetiba member tu hantar gambo-gambo lama kitaorang....huuu..nostalgia sangat...rasa nak menggenang air mata....
Yang kelakonya, dah hantar ulas serba sikit pastu senyap sepi balik sampai ke hari ni..huuuuu.....so kenalah tunggu next roundlah gamaknya...barulah berjejak kasihan kembali kan...haha!....takpe-takpe...jadi ingatan tu ada kan....hehe...


Nilah member me tu...Che Mai me panggil....
Bizi benar kot sekarang ni...dengar kata dah kerja kat company lama tu...naik pangkat lagi...alhamdullilah...semoga success selalu!!....
Ni gambar masa kitaorang teambuilding unit (tu yang pakai baju sedondon tu...).......masa tu dua-dua pun kerja kontrak....bila kerja kontrak selalulah diperkotak katikkan dik semuaorang...huuuu..merasalah nak dekat setahun 'skema' semacam...bukan sebab bodek ye..tapi sebab memang kena 'skema'....bayangkanlah dah 'skema' tahap tertinggi pun kena "macam-macam" okeh..kalau tak 'skema' haruslah dijeling-jeling dek orang keliling....
Serius..jadi pekerja kontrak memang macam artis baru nak up je rasanya..salah sikit kena keji..silap sikit kena jelingggg...huuuu..hazab.....nasib baik setahun je..Alhamdullilah sekarang ni dah ok....(oklah sebab dah permenant....hihihik..so takde sapa boleh nak "macam-macam" sangat....)....
Cer tengok muka me tu..gomak semacam kan...?me pun tak tau kenapa jadi gitu...padahal pakai bedak kompek silky girl je kot....nak kata pakai tebal memang tipulah kan...I is mana rajin nak tempek bedak lelama ni...lenguh tangan...




Ni pulak gambar geng lama....
Kira genglah...ke hulu kehilir together gather....
Mana tak together gather..sebab yang sebatch umur ni jelah pun yang ada....
Yang 3 orang belah kiri semuanya kontrak (senasib okeh), cuma yang belah kanan sekali yang permenant....
Amik gambar ni sebab me dah nak kena masuk unit baru...unit baru sebab dah dapat kerja permenant...(Alhamdullilah syukur...berkat bertahan mintak kerja tetiap kali ada jawatan kosong...2 kali mintak nasib baik dapat...hehehehe..)....


Masih gambar di unit lama lagi....
Motip nak amik gambar tunjuk pintu kan...??



Yang ni gambar masa teambuilding lagi....
Malam last tu ada dinner...sambil dinner ada pertandingan karok...yang menjadi mangsa peserta untuk menyanyi adalah pekerja baru a.k.a. yang kontraklah...alasannya sebab semuaorang lama dah menyanyi.......sabar jelah..ntah iya ke tidak kan....
So tak memasal me dengan 2 orang kawan me tadi tu kenalah jadi peserta...nasib baiklah walapun pemalu ya hamat masing-masing boleh perform gituk (me 1st time nyanyi depan orang ramai ye...)......pastu siap dapat hadiah lagi....haha
Che Mai dapat johan, me pulak dapat naib johan....dua-dua pun menang dalam kategori duet....berduet dengan partner masing-masing on the spot okeh..malam nak kena nyanyi petang baru pilih lagu...boleh??
Kira hebat jugak kitaoang sebab lawan 4 team (kiranya 4 pasangan duet je pun) dapat no satu dan dua...heheheh...tak sangka okeh.....
Cer tengok gambar....yang kiri sekali yang paling cun tu agak-agak siapa ek...?hihihihi.....
Tulah Chah....officemate jauh me sekarang....mula-mula me yang joint dulu unit sekarang ni..pastu lepas tu Chah pulak join...Chah pun dulu kontrak jugak....tapi dia lagi lama..5 tahun kot tak silap dia kontrak dulu baru dapat permenant.....nak tau syok tak syok masa kerja kontrak dulu cer tanya dia sendirik..hihihihi....
Ingat lagi..Chah masa ni budak kontrak yang baru je masuk..kiranya baru masuk tak sampai sebulan dua dah kena join teambuildingla.....so dia macam penyenyap dan pemalu sikitlah masa ni (sampai sekarang pun pemalu okeh...tapi senyap tu tak berapa la sebab dah kenal.....hehehehe)...



Ni semua seunit jugak .....ni pun masa teambuilding jugak sama macam kat atas tu....masa ni lepas habis tali-match kalau tak silap...
Walaupun seunit tapi opis masing-masing ikut seksyen masing-masing so jarang-jarang jugaklah jumpa....so kalau nak bemesra satu sama lain tunggu kalau ada orang sedekah makan tak pun kalau ada jamuan tak pun kalau ada kursus macam ni lah...dan Alhamdullilah..yang ada dalam gambar ni pun baik-baik belaka....kalau jumpa sampai sekarang pun bertegur sapa.....kalau borak pun boleh tahanlah tak reti nak berhenti...heheheh.e...(walapun adalah yang sorang dua tu perangai dah berubah..huuuu)......





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...