Search This Blog

Wednesday, January 27, 2016

Gi Taman Tasek....

Hari Sabtu haritu konon pagi-pagi tu keluar rumah just nak bayar duit kereta, transfer duit beli serum pastu nak isi minyak je....tapi bila setel semua, sampai je kat parking bawah rumah, bebudak dah tunggu dah (dengan ibu dia lah pun)....
So terus dua-dua pun nak naik kereta me.....dah baik pastu dah taknak turun pulak dah....
Ok..jom makcik bawak korang ke taman tasek......saja nak bagi diaorang round round gittew.....


Abang dengan adik...
Beza hampir 3 tahun nih.....
Abang dah sekolah...adik belum lagik....adik baru je 20hb haritu masuk 2 tahun.....



Bagus adik...dia berani okeh....
Tak payah pegang, tak payah ikut dia belasah je main semua benda......



Ni macam me dengan Atie...yang tua lagi pengecut banding yang muda hehehehe...
Imraan tu memang macam klon perangai me....salah satu peel kitaorang adalah pengecut okeh.....benda simple pun kalau rasa seriau memang taknak...suruh macamana pun memang kesudah tak mau punya.........(dah mengikut perangai makcik ni mesti ibu ko masa mengandung tu menyampah kat makcik kaw kaw lettew hihihik)......




Adik pulak klon perangai ibu dia.....lagi extreme lagi nak cuba...ha kauuu.....




Muka memang penuh air liur basi hehehe....
Ni kiranya bangun tidur dari kereta terus masuk kereta pastu terus ke taman......
Kasut tu kasut Imraan dulu-dulu....nasib baik muat okeh....
Adik kalau datang rumah opah mesti berkaki ayam...sebab ibu dia dukung sampai masuk rumah...so kalau tetiba nak kena pergi mana-mana dah mengagau nak carik kasut....nasib baiklah ada jugak yang dulu-dulu elok-elok lagi....kalau tak memang berkaki ayam jelah.....




Dia memang tak gayat langsung....kemain berani okeh.....
Kalau abang dia memang taklah...paling berani pun nanti dia try dua kali pastu dah taknak dah hahahaha...punyalah seriau tak tentu pasal.......




Adikkk.....
Abang ada je kat sebelah me nih.....kalau berjalan outdoor camni memang abang dengan makcik berpimpin tangan erat-erat macam gf bf okeh.....ni dah nak 5 tahun pun camtu lagik...ko jangan nanti dah sekolah menengah pun camtu jugak bang.....maluuu okeh.....macho sikit boleh tak??
Tu nak ajak balik tu adik memang kena paksa....dia punya last tu 4 kali pun tak last last lagikk....
Abang lain.....cakap je last, terus stop hahahaha.....







Tuesday, January 26, 2016

JJCM Melaka....

Ni citer hari Ahad....
Tetaplah plan terkejut-kejut namanya ye....
Sebabnya dah nak masuk tengah hari baru decided nak ke Melaka......
Tu pun pening...kejab jadi kejab tak jadi..tapi akhirnya jadi...hehehe...Alhamdullilah....



Klebang, Melaka
Dari rumah Mijon dah pukul 3 lebih...so sampai Klebang pun dah pukul 5.30 camtu.....
Masa ni memang orang dah ramai berpusu-pusu nak balik...tapi yang berpusu-pusu masuk pun sama naik jugak hehehehe...
Kedai tutup pukul 6.30 petang...so yang ado pun ini jelah pun.....tapi takpe..rezeki dah sampai situ kan......



Mula-mula sampai tu haru nak tunggu seats kosong....
Nasib baik elok je terjengah-jengah tu ada yang bangun...rejekiii....
Pastu tengok kat kaunter semua benda dah licin...so takpelah..order jelah sorang satu Coconut Shake tu.....rejeki jugak tu kan....
Elok order dan bayar tanya pulak kat adik kaunter tu...ada lagi ke makanan?dia kata ada kot on the way....
So letak resit kat Mijon terus me dengan Sept tunggu kat kaunter makanan tu balik........
Tunggu kejab sekali sampai sebekas keropok lekor jenis kosong nih.....ha kauuu...terus take turn amik okeh.....laju je memasing mengapai hahahaha.....
So me amik RM4 je....(RM1 dapat 3 ketul..macam mahal jek kan...??).....so tu jelah....pastu suruh Sept duduk, biar Iolls yang bayarkan kat kaunter tu......




Konsepnya minum petang ala kadar je ye.....sebabnya nanti kenyang sangat kang rogiii.....





 Alai, Melaka
Dah setel makan kat Klebang...terus ke Alai pulak....nak cari Ikan Bakar..nak cari Ikan Bakar gittew.....
Sampai-sampai Alai tu terus cari yang tulis Alai, Cristal Bay....jalan masuk nak ke sini memang confused giler...dia bawah jejambat camtulah....pastu dari kiri jalan terus kena potong masuk belah kanan bawah jejambat tu....pening sila Google Maps ye....
 Bila dah sampai tu terus ke sini...terus cari meja alas biru...pastu terus jumpa meja kosong...pastu terus pekena Nasi Lemak bungkus hehehehe.....




Kitaorang makan kat Haji Musa Ikan Bakar.....
Lot-lot kedai dia belah kiri kat situ.....
Nasi Lemak dia sedap okeh....lagi sikit nak rasa yang Klebang Coconut Shake punya....tapi sambal dia tak berapa pedas macam yang kat Klebang tu....kalau tak memang sebijik tau.....
Tu air kitaorang order Air Tebu sejug...RM12 tak silap...okehlah kan...
Pastu sikit punya pure ye air dia....me ni dah berapa tahun tak minum okeh....terus malam tu minum sampai 3 gelas...ha kauuuu.....memang puas hatiii....




Ni masa on the way nak ke Alai ternampak stall Pirate Coffee nih...terus je laju suruh Sept stop sebab nak tapau...hehehehe...
Beli satu je...Mocha...RM4...oklah....takde apa-apa nak complaint...sedap....dahlah tu banyak....sampai sudah tak habis okeh....tapi napa kat Ampang takde??kalau ada memang laju jelah Iolls nak tapau lagik........





Tunggu boleh tahan lah jugak...tapi takdelah lama sangat....(ayat apakah ini??)....
Yang sampai Udang Bakar nih dulu....so ratah jelah udang ni dulu....
Mula-mula sampai tu tengok macam ishh macam tak sedap jek...pastu dah makan satu...eh eh ehhhh tak cukup okeh.......sedappp....luar tu rasa macam buttery pastu rasa masin-masin sikit garlicky pulak.....dalam sangatlah moist....suka giler okehhh......



Pastu sampai pulang kerang bakar nih.....
Ni pun menanges makan...sedapnya kicap cicah tu.....secukup rasa.....pedas....
Ni memang laju je memasing makan...memang tak pandang kiri kanan dah....cepat je licin...hehehehe.....



Sampai pulak Cengcaru Bakar nih....
Ni me tak sempat rasa....tak tau kenapa me boleh pandang je, tapi tak rasa secuit pun...rogi pulak rasanya huwaaaaa.....



Sotong Sambal.....
Mula-mula sampai...eh banyak giler okeh....ingatkan salah bagi tau....sebab kitaorang amik sotong tu dua ekor je...pastu takdelah besar sangat pun......rupanya memang betul...sebab bila Sotong Goreng Tepung sampai pun sama banyak macam ni jugak....
Ni Iolls tak berapa in sebab sambal dia cair...pastu dia rasa macam sambal kedai siam tu...feel tak sampai gittew huhu......






Bila sampai yang ni so ratah-ratah lebih kurang jelah....tunggu nasik sampai kang baru nak makan beria-ria.....




Tu dia....
Sotong Goreng Tepung ni pun selambak dapat.....padahal amik sama je dengan Sotong Sambal tadi tu....sotong dia sederhana je pastu dua ekor je pun...tapi dapat memang selambak macam 3 ekor dah kan.......
Tapi memang pandai betul orang ni masak sotong tau...tak kecut...pastu tak liat...lembut je makan........




Pastu sampai pulak Pari Bakar nih...
Amik sekor tapi sebelah bakar kosong, sebelah lagi bakar bersambal....
Sambal tu awatlah cair??(terus teringat kat Kedai Kita kat Pernu huhuhu).......so kureng disitu.....nasib baiklah kicap cicah dia tu sedap ya hamattt..so penyelamatlah...tapi tu pun yang bersambal tu tak bersentuh sangat....kenyang makan nasi lemak dengan ratah kerang kot kitaorang huhuhu........
Okeh...tang pari ni harga memang terkejut banyak....sekor saiz sederhana ni harganya RM49 ye.....adoila......kata orang tu...sebab sekarang pari tengah mahal...RM35 sekilo....hmm ye lah kot.....





Sila-sila...jemput makan.......



Eh ada lagi satu...sebab nak rasa Asam Pedas Melaka punya pasal....so amiklah jugak sekor Ikan Kembong buat Asam Pedas....
Jawapan ikhlas me....orang Ampang buat lagi kick hehehehe....eh bukan me yang buat ye....Che Besah ye...dia punya Asam Pedas (dia orang Melaka), color macamana pun, cair macamana pun tetaplah sedap ya hamatttt.....tetiap kali makan memang tak cukup nasi jadinya hehehehe......




Kat situ makin malam makin ramai orang yang datang....
Kitaorang kat situ dari selepas maghrib sampailah nak pukul 10....lama giler kan...mana tak lama...tunggu nasik sampai sejuk lauk okeh...nasib baik dah kena umpan dengan udang dan kerang bakar sedap hahahaha....
Pastu sebab dah kenyang kot, so makan pun jadi lambat giler.....
Last tapau lagi banyak dari yang makan kat situ boleh??.....
Total makan adalah RM167...boleh tahan jugak harganya kan....
Balik ada citernya....masuk je highway Sept dah ngantuk okeh......biasalah...dah kenyang, pastu malam kan....so berhenti kat hentian apatah...singgah solat kejab pastu bagi Sept tidur kejab....
Pastu sambung lagi jalan.....nak harapkan Iolls yang drive memalam buta camtu memang tak dapatlah huhuhu....
Pastu bila sampai kat hentian Seremban berhenti lagi....tiga-tiga pun tidur okeh hahahaha....
Tau-tau senyap dah memasing....so bangun nak pukul 1 suku camtu.....
Pastu gerak lagi....berhenti pulak kat hentian Dengkil...haaa korang boleh camtu....??So Sept tidur lagik....me dengan mijon ke toilet...pastu borak-borak sakan tepi toilet sambil-sambil tunggu panggilan pulau perut me nih...perut me meragam okeh malam tu..nasib baik kejab jek.....
Pastu gerak balik....terus hantar Mijon.....
Pastu ke rumah Sept pulak..ingatkan nak tidur je kat rumah Sept...tapi tak jadi..sebab tengok jam dah pukul 4...baik tidur kat rumah sendiri (kes nak tidur lama la kan hehehehe).....
Pastu sampai rumah dah pukul 4.30 pagi okeh.....ha kau....pagi nak subuh baru sampai rumah....
So mandi macam mandi pagi...pastu setting katil cantik-cantik tidur sampailah pukul 10 pagi kihkihkih....(cuti solat kan..so dapatlah tidur lelama....)...pastu me ni dah macam jet-lat ye...bangun tu makan Meggi Kari sebungkus, buat Milo O Ais pekat-pekat...nak pukul 1 tidur lagi...sampailah pukul 3...ha kauuu.....
Pastu bangun tu dah terpisat-pisatt...habislah malam karang tak boleh tidur pulak nanti....
Alhamdulilah....walapun tidur asyiklah terjaga (ada orang teringat-ingat nama Iolls kah?hahaha) tapi bangun pagi elok segar je.....

Tamat...




Wednesday, January 20, 2016

Cactus Valley dan Pasar Malam Brinchang....

Sambung citer Cameron Highlands pulak harini....


Kitaorang dah check-in hotel...
Dah check-in terus naik bilik, then rehat-rehat lebih kurang pastu solat....
Lupa pulak, hotel ada parking baseman...so boleh parking kat bawah tu je.....parking pun 3 hari duduk elok je ada parking kosong...so don't worry.....




Ni nak pukul 6 kitaorang decided to keluar...tapi nak pergi mana tu tak tau...
Kiranya ikut jelah mana-mana rasa boleh singgah......




So tersinggahlah kat Cactus Valley nih....hehehehe..senang je kan?
Kebetulan parking kosong banyak..so kita masuk jelah........




Petang tu me yang kena drive okeh...
Impian dalam hati kalau dah sampai Cameron Highlands (CH) naklah jadi boss kejab..tak dapek....
Dedeba tidurlah pulop...so terpaksalah drive jugakk...huhuhu....









Kat dalam ni kitaorang jalan lebih kurang jek....risau je bawak bebudak kat tempat berduri camnih.....
Sebenarnya tempat ni macam nak tutup....grill kiri kanan diaorang dah tutup...tapi mungkin sebab orang still ramai lagi time tu..so takdelah dia nak halau ke apa...
Kat CH nih me rasa kebanyakkan tempat akan tutup sebelum gelap (means dalam pukul 6-6.30pm camtulah kot)....sebab kalau lalu dah petang tu macam semua dah tutup....



Disebabkan tengok macam semua tempat pun dah tutup, so kitaorang terpergi ke Pasar Malam Brincang nih....
Kebetulan tengah-tengah beratur jem tu ada kereta keluar...apalagi...laju je masuk parking..eh tak laju pun...sebab kena buat side-parking...Iolls ni kalau side-parking sampai sekarang fail....petang tu je keluar masuk, keluar masuk parking tu lebih 4 kali hahaha...memang sapa yang tengah beratur dalam jem tu free free je dapat hiburan....
Tu diaorang...yang kitaorang dalam kereta ni lagi haruuu....Atie memang dia gelakkan me sakan okeh (tinggal tak guling-guling jek)...siap cakap lagi "apalah Kak Lily nih..." hehehe.....nak buat camne pun kan...dah memang Iolls tak reti nak agak...pening kepala...hahaha....



Ni awal lagi, tapi orang dah penuh dah kan.......
Kebetulan dah sampai kat pasar malam ni, so terus kitaorang decided untuk tapau makan malam sesiap....
Tak rajin pulak nak keluar lagi nanti..kang nanti-nanti dedeba taknak bawak kereta tak ke kebulur kitaorang nanti....me ni harap maklumlah ye...drive malam memang tak berapa nak boleh...lagilah kalau tempat tak biasa....lainlah kalau laluan tetiap hari lalu...tu takpe...lagipun selalunya lalu highway...highway kat KL ni terang-terang macam siang belaka..so tu no problem.....



Ingatkan pasar malam kat Brinchang nih ada malam Sabtu jek....rupa-rupanya tetiap malam pun ada ye....
Ni kitaorang pergi malam Isnin ada...pastu lalu masa esok harinya pun ada.....
So sekarang dah senang sikitlah....kalau rajin tetiap malam pun boleh gi pasar malam kat situ....




Pasar malam dah makin besar....tapi tulah....orang yang jual makanan macam makin kurang...
Me rasa last me pergi dulu tahun 2012 (ha kau..punyalah lama tak pergi rupanya hehehe), time tu memang makan banyak...meriah betul macam pasar malam masa tu....tapi kali ni me rasa macam yang ado....
Pastu jangan terkejut ye...kat situ makanannya agak mahal tau....kalau ikutkan mahal tu takpe kalau sedap sangat kan.....tapi yang me beli rasa tu yang ado je pun..konsepnya janji jual kott huhuhu......
Eh ni me citer atas dasar my experiences ye...korang jangan nak keji me sangat......lain orang lain citarasa dan pendapatnya..tak gittew??
Yang me beli Burger....ni Anim kata sedap.....
Pastu beli satey kambing dengan Ayam...yang ni dahlah kecik haluss...halus dari yang Gulam punya ye, pastu kejung huhuhu...pastu ada scene dengan Atie sikit...Atie mintak bebaik nak polestrin..akak tu buat muka ketat ya amat....
Pastu boleh pulak beli sate tu dia tanya nak kuah campur ke asing-asing?bila me jawab nak asing-asing buat muka ketat jugak...adoilaaaa...dah kenapa kakak oiiii....baik ko tak payah tanya tadi....huhuhu....
Beli jugak Kimcan dengan Ubi goreng tepung....tu satu bekas RM4 kot...tapi kalau beli 3 bekas RM10 je...okeylah...tapi frust...ubi biru (tu panggil ubi apa?)...tapi frust sebab yang atas je biru...bawah tu adalah 3-4 keping yang kuning...camne konsepnya tu...??baik tak payah pilih ikut bekas tadi..baik ko bagi je yang campur-campur dikkk.....
Pastu me tak ingat me beli apa lagi...hehehe...
Cuma ingat me beli Strawberry satu bekas (RM15 kot tak ingat) dengan satu bekas kecik coklat (RM5)...niatnya nak makan Strawberry celup coklat kat hotel nanti.....tu pun payah nak cari strawberi yang besar-besar...halus je haiiii.....so pusing 14 kali last-last beli jelah mana yang me rasa paling terbesar....penat dah kaki.....
Pastu sebelum sampai hotel singgah kejab kat kedai makan kat entrance ke hotel tu tapau Nasi Ayam untuk diri sendiri dan untuk Emak......kedai apatah namanya..tak ingat.....
Tu pun satu...adoiiii....nak citer kat sini buat tambah meluat (tambah dosa kering pun iya)...so takpelah simpan jelah dalam hati...hehehehe.....





Ni bila dah makan macam-macam baru makan Strawberry celup coklat....
Alhamdullilah..makan dengan senyuman gittew hehehehe....
Strawberry dia kecik-kecik je.....ni pun me amik ni adalah 2-3 biji yang besar sikit....jadilah.....



Ni yang paling besar hehehe....motip nak makan yang besar-besar jek...???
Biasalah...kononnya makan yang besar tu manislah kan.....takde maknanya...kalau dah baka yang sama, besar ke kecik ke tetaplah masam....
Sebenarnya Iolls ni kureng banyak dengan Strawberry nih...tapi sebab dah sampai tempat yang dikelilingi strawberry so kita bajet-bajet suka gittew...tapi jangan tak tau...memang tersuka okeh....dan-dan macam tetiap hari pun nak makan strawberry....hehehehe....
Ok..malam tu kitaorang just rehat-rehat jek...takde ke mana-mana dah...bosan giler okeh....
Azrul ajak kuar (dah dedeba pulak yang rajin ni camno?)...tapi kalau keluar pun bukan ada apa-apa pun..tempat semua dah tutup..lagipun perut pun dah kenyang kan....
So diaorang satu family malam tu diaorang just turun kat lobi hotel tengok orang nyanyi-nyanyi kat bawah...okehlah tu kan...ada jugak aktiviti kan ....
Kitaorang pulak memang tak buat apa-apa...berselubung atas katil pastu pukul 11 dah tidur....hehehe....nak jalan sakan tunggu jelah esok....




Bersambung.....




Nota: Dedeba tu driver la..korang pernah tengok citer Rombongan Cik Kiah ke Sukan Komanwel tak?hahaha..kalau tak tengok rogilahhh





Tuesday, January 19, 2016

Jejak Kasihan II....

Ni citer hari Jumaat lepas....
Lepas balik kerja ada plan...Septlah pun...dia kan tengah bersara sementara nih...so bila tetiba dia cakap nak turun KD..makanya kawan-kawan haruslah gumbira...heheheh....
Cadangannya nak ajak kitaorang ke Icity, Shah Alam gittew.....uiii haruslah kawan-kawan anggukkan sahaja hehehehe.....



Bukan jejak kasihan dengan duaorang my friends nih ye hehehehe....
Jejak kasihan kali pertama kan kitaorang dah buat dah kat Giant sebelum tu (boleh semak kat entri terdahulu-dahulu kihkihkih)........




Sept sebenarnya jeles okeh sebab asyik dengar me dengan Mijon asyiklah lepak makan-makan kat Gulam Mee je.....
Dah tu kitaorang memang dalam laluan kan....takat sehari 3 kali pergi Gulam Mee pun takde hal hehehehe...
So katapun jeles, sampai-sampai je KD terus bagitau nak ke Gulam.....macam tu sekali okeh....heheheh...tapi kitaorang okeh je.....no hal.....meh lah kita....sementara nak tunggu Maghrib kan.....
So me dengan Mijon amik Nasi Lemak.....Sept amik Nasi Ayam....
Apala...makan kat Gulam Mee tapi makan Nasi Ayam...tak kena betul..patutnya makanalah Nasi Lemak ke Mee Rebus ke...lari betul....
Tu Mijon tu amik kemain banyak...pastu nak paksa-paksa semua orang makan...pastu terbiar tak habis......uiii Iolls memang tidaklah.....perut Iolls dah pedih sebab terlebih makan sambal..eh betul panas je perut Iolls sampai ke pagi tau......tapi salah sendirilah pun..sambal tu kalau boleh nak hirup semangkuk baru puas..padan mukeee hehe.....




Kalau gi Gulam Mee tak makan satey tu satu kerogiaannnn.....
Korang try satey daging or kambing dia memang cam ginihhh (tunjuk ibu jari kuat-kuat)...serius tak tipu....moist je tau....sedap ya amattt....kuah dia pun sedap...boleh lawan kuah kacang Samuri dah heheheh....
Tapi kat Gulam Mee ni mahal banyak....satey daging tu secucuk RM1.20 ye.....halus je tau....dahlah tu ada GST...so pepandailah order tu...macam kitaorang selalunya order memang nak rasa je (rasa katanya hahahaha)...eh betul..selalu order memang tak lebih dari 20 cucuk....kalini pun kitaorang order 15 cucuk je dah...cukuplah 5 cucuk sorang.....janji dapat makan kan.....
Lepas dah makan tu kitaorang ke Petronas...Sept nak cucuk duit...then nak gilah solat Maghrib sekali....
Dah solat pulak ke Shell (rajin kan nak cari Shell jugek), isi minyak then terus ke Shah Alam.....
Nak tau, elok je nak gerak ke Shah Alam tu hujan turun lebat okeh....
Tapi Alhamdullilah, pukul 9.30 pm kitaorang dah tercegat kat Seksyen 7 tu......



Tadaaa.......
Niat hati nak pergi Icity...tapi alang-alang dah ke Shah Alam so jom jumpa Zai....
Alhamdullilah...rezeki nak jumpa....setelah lebih 2 tahun me tak jumpa Zai ye.....(me lah tu..orang lain me tak tau...)......
Gaduh-gaduh sayang namanya....sayang sangat sampai 2 tahun tak jumpaaaa gittew.....
Masa mula-mula Iolls kejunglah kejab....tapi sekejab je...lepas-lepas tu macam biasa dah....hehehehe...
Kawan kenal bukan baru okeh...ni dari zaman remaja..sampai dah jadi remaja purba.....dah 18 tahun weihhhh.......




Perangai memang remaja sangat kan...hehehehe....









Jalan-jalan pusing lebih kurang...then cari tempat nak lepak-lepak makan.....
Lupa pulak...parking kat dalam ni perentry RM10...so kalau nak masuk dalam tu silalah pusing selama yang boleh...rugi ooo masuk sekejab je tapi kena bayar sampai RM10...nasib baik kitaorang dalam tu adalah dalam sejam 2 minit (tengok kat receipt parking hehehe) so okehlah kan.....
Kitaorang pergi ni time hujan baru berhenti...so orang tak berapa ramai...sedap je nak berjalan....takdelah bersesak...pastu parking pun boleh pilih sesuka hati..agak kosong gittew.....





Kitaorang pergi kat mamak apatah nih.....
Dekat je dengan Icity.....




Tak sangka dapat berkumpul.....




Me mintak Naan Garlic Cheese Double Cheese...tapi yang dapat yang ado jek...huhuhu...
Nasib baik kuah cicah yang merah tu lazat....liciinnnnn...
Ni masa nak lepak-lepak ni macam blur je nak makan apa...sekali bila sampai list menu hambooiii macam nak makan semua boleh tak...hahaha.....



Mijon mintak Tosei...Zai mintak Roti Telur.......




Sept paling dasyat...dia mintak Sup Ayam Mamak Style nih......
Pekat weih sup nih....rasa macam sup kambing pun ye.....tapi kambing-kambing pun sedap lah jugak....berempah bagai kan....



Meriah meja kan...hehehe....
Ni nak kata borak sangat tak....Mijon je borak sakan dengan Zai hahaha...
Sept memang dia tu selalu out-focus....Iolls pulak sebab hati tengah risau.....yelah...pukul berapa nak balik nih weihh??dahlah dah ngantuk ya hamat nih......
Me dah jadi blur sebab doklah fikir-fikir ni pukul 12 kat Shah Alam lagik...kang nak drive balik ke KD...pastu kang nak drive pulak ke Ampang...mau pagi karang baru sampai huhuhu....
Tapi betul pun....gerak balik pukul 12.30 camtu....pastu sampai KD dalam pukul 1.20 camtu...me sampai rumah dalam pukul 2.15 pagi okeh.....
Sept la punya pasal...dia kononnya nak follow kereta me dari belakang..tapi boleh pulak dia bawak kereta dia dalam 60km/jam jek...huwaaaaa....lenguh weihhh nak tunggu.....
Iolls mana boleh..kalau malam lagi-lagi takde kereta laju sikitlah jawabnya.....
Kalau ikut kiraan me kalau gerak dari KD pukul 1.15...patutnya pukul 1.35 am camtu dah sampai Ampang okeh...ni tak ye...pukul 2 suku camtu baru jejak kaki dalam rumah....tensi je rasa....waaaaa....
Nasib esoknya cuti kan....kalau tak confirm tak terpergi kerjalah jawabnya huhuhu......





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...