Showing posts with label Nuffnang. Show all posts
Showing posts with label Nuffnang. Show all posts

Friday, July 04, 2014

Alhamdullilah...

Alhamdulillah...
Hasil berblog dari 23 September 2013 sampai ke 7 Mei 2014...
Kalau ikutkan hati nak je me tunggu RM100 baru cashoutkan...tapi bila tengok apasallah lambat benar nak sampai ke amaun RM100 ni?...terus je gatal me cash-out kan cepat-cepat...hehehe....
Kali ni me tak tunggu lama pun untuk check dari Nuffnang ni nak sampai ke me...me cash-outkan cukup-cukup hujung bulan Mei haritu semalam 3 Julai dah dapat....Alhamdullilah......
Me pernah terbaca petua dari blogger-blogger lain yang kalau nak cash-outkan duit Nuffnang cepat-cepat silalah tekan button cash-out tu dihujung tetiap bulan...In sya ALLAH cepatlah dapatnya...
Patutnya dapat lebih sikit ni tau (ceacea...confident je ko kan..?).. tapi sebab dari 11 Januari 2014 sampai ke 10 Mac 2014 haritu kenapa tah tetiba iklan semua terstop maka inilah sahaja hasilnya....
Okeylah kan..sapa nak bagi duit beli kasut raya kan...?kikikiki...(dulu tunggu 6 tahun baru dapat hasil kan...kali ni alhamdullilah tak sampai setahun...)
Apapun me mengucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca semua (wawawahhhhh blog Su dah ada reader okeh....terujanyerrr Suuuuuu...)..I tau yang korang tu memang tersesat ke sini kan...kan..kan...??...sebab I is tau blog I is ni banyak sampah dari Info..ahaksss.....apapun thanks uolls...
Kepada kengkawan yang me kenal...terima kasih korang sebab rajin baca (baca ke korang ni?ke I is yang perasan...??hahahaha...)...apa-apapun I Lap U lah....
Thank you very much tau....!!...



Alhamdullilah...selamat dah berbuka untuk puasa hari ke-5 semalam...
Semalam dah ringkas balik menunya...mak kat harini makan lauk recycle ye kita...hahaha..eh gelak pulak..padahal semalam tu terasa sentap sikit...huuuu
Memang betul pun...Nasi Goreng sebab semalamnya tu banyak sangat terlebih nasi so emak buat Nasi Goreng...
Pastu Cekodok Tepung...pun ada lebih adunan tak goreng lagi pun semalamnya..so goreng.....memang rupa outlah...sebab terentung pulak...
Pastu Daging Sambal Hitam tu pun semalamnya punya jugak...hehehehe..
Yang baru adalah Telur Mata, Murtabak 2 keping dengan Tauhu Goreng....
Apapun semalam pun semalamlah..janji kenyang....syukur sangat...


Ni bukan kuah kacang tau..ni kuah pecal..cantik tak me adunkan....??
I is suka pekat macam ni..baru terasa kacangnya masa makan tu...nomnomnom...

Alhamdullilah....






Friday, August 02, 2013

Tabung Nuffnang...

Orang nak berblog ko nak jugak....
Orang nak lekat Iklan Nuffnang punnn ko nak jugak....
Tapi tak sangka kan...
Tengoklah hasilnya....kikikih....
Orang lain dapat beribu riban tapi me dapat RM103.88 sahaja (ni pun dah tolak RM1 ni..kalau tidak dapat RM104.88 okeh....)....
Sebab me tulis S.A.H.A.J.A tu sebab RM103.88 tu adalah hasil first time me cash-outkan hasil me berblog berNuffnang selama 6 tahun iaitu dari Julai 2008 sampai May 2013...ha kau....berjaman nak mengumpul tu..hihihiik...punyalah tak sabar, cecah je seratus tu dah gatal je tangan nak cash-outkan..penat menunggu okeh......
Alhamdullilah....sapa nak bagi tak..?
Sekarang ni pun earning me dah ada RM23.++...kira okehlah bergeraklah jugak....tak sabar-sabar nak cukupkan RM50....hahahaha....seronok pulak berblog ala-ala suam-suam kuku ni dapat gak hasil.....^_^



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...