Search This Blog

Wednesday, September 28, 2011

Jalan-Jalan di IKEA...

Ni cerita hari Ahad yang baru lepas ni...
Aritu dah ada cerita sikit kat entri ni sikit, tapi tak sempat nak tempek gambar...penat le katakan...
Jadi entri kali ni me citer siap bergambar lagi...baru sejuk sikit mata kengkawan kan....walaupun hati macam sakit je sebab kena membaca ayat tunggang langgan me ni kan.....hehehehhehe
Nak dijadikan cerita, nak ke Ikea ni plan spontan jugaklah boleh dikatakan, last minit jugak baru nak pergi ke sana (semuanya last minit ni apa kes???) ..tu pun disebabkan Mijon dah berkali-kali dan kali mengajak me jejalan kat area rumah dia hari Ahad tu...
Last-last bila me dah on disebabkan hatiku girang gumbira kereta tak payah hantar pergi servis semula. dan bila disuggest ke IKEA, terus je laju memasing setujuuu......
Pastu, niat mulanya nak bawak Anim je, sekali masa kitaorang tengah bersiap-siap tu Ana yang baru bangun time matahari dah naik tinggi  nak jugak mengikut.....
Jadi berangkutlah saya....

Pergi sana kan secara mengejutt, jadi memang takde tujuan langsung, cuma macam gatal-gatal nak mencuci mata dan makan-makan sahaja...memang gatal kan?? tang nak mengabihkan masa dengan duit memang lajuuuuu je.....
Masa nak ke IKEA dari rumah Mijon tu giler ajaib jalan smooth tak jem langsung, giler terkejut (asik terkejut je Sue ni....)....
Selalunya turun je dari simpang rumah Mijon dah kena beratur panjang je..ni tak, lepas lampu hijau terus hijau dan hijau dan hijau...lampu trafik hijau tu tak kisah, masalahnya mana perginya semua kereta-kereta yang ada?masih lagi tidur kah drivernya...???Jalan habis clear tak payah nak beratur-beratur ye...sedap je drive....hehehehhehe..suka hati gitu...padahal dah nak pukul 1 pm tu...ha, korang dapatttt camtu???
Sampai IKEA, terus je jalan-jalan, cuci mata tak seberapa, amik benda tah apa-apa pastu tersinggah ke food court terus.......
Bila dah sampai foodcourt, sangkut beg kuning terus le mencari Meja dan makanan....
Kat foodcourt orang dah sedia ramai...apakah???
Tapi nasib baik ada meja, jadi dua orang gi beratur beli makan, dua orang lagi pergi cop meja....

Maka hasilnya.....









Kepak Ayam 5 ketul tapi 2 ketul dah kena kidnap....





Meatballs 20 ketul...



Lagi Kepak Ayam dan Meatballs....


Tak dapat dilupa Kek Daim ni dengan Puff keras apatah nih...
Kek Daim kali ni memang sedap ya amat....last pergi duluuuuu tu rasanya manis ya amat...jadi memang makan macam terpaksa-paksa...tapi kali ni....humang aiii....1 slice kek berlawan dengan 4 sudu...huwaaaa....memang tak cukupppppp....
Pastu nak beratur lagi  memang giler tak sanggup dah....queue dah jadik double panjang dari tadi okehh......huuhuhuhuhuhu...
Takpe..next time pulak la yekk....



Opss...penutup...tempek gambar meatballs sekali lagik....harap diampuuunnnn...hehehehheh....
Kali ni beli makanan tak pelbagai banyak sebab masing-masing sebelum tu dah mentekedarah breakfast macam-macam....jadi just kali ni makan untuk makan sahaja...untuk makan sahaja, ayat apakah itu?hihihihihihi....

Lupa pulak, kitaorang tiap kali makan kat sini tak makan secara satu set sorang....tak enjoy kata orang...
Cara nak enjoy, beli makanan macam-macam pastu amik pinggan bebudak tu sorang satu dan share semua makanan yang ada...giler best ok makan berebut cam gini....makanan nanti memang confirm-confirm akan habis tau....tak caya cuba try....masing-masing mesti akan puas hati punya...sebabnya dapat makan macam-macam dan banyak-banyak gitu....

Okeh, sambung balik...
Dah siap makan dan kenyang memasing terus je pusing kasik apa yang patut....
Sambil Ana dengan Anim beratur membayar, me dengan Mijon beratur membeli Karipap giant kat foodcourt bawah pulak...sempat jugak pekena aiskrim kon sebatang sorang ehh tak Anim dengan Ana share...
Pastu ada pulak permintaan nak pergi ke seberang jalan, ke The Curve gitu...
Ana teringin nak menengok stall Scha Al Yahya...dia jual accessories apa tah,.makcik  memang tak retiii......
Maka, dalam keterpaksaan pergilah kami menyeberang ke seberang....
Dah sampai seberang kan betul memang menengok je...membelinya?takde punn...huhuhuhuhuhu...
Anim pulak bila dah nampak MPH kat sebelah tu apa lagi mencari buku cerita lah dia...
So, layankan sahaja...janji ko diam sudahhh....

Last sekali dah setel semua, terus ke parking, terus je berdesup ke tempat melalak...paham-paham sendirilah yek....
Dah melalak lebih kurang, singgah Gulam kejab, tu yang me cerita kitaorang dok menapau Nasi Lemak dan Teh Ais tu...
Lepas dah tapau, apa lagi, baliklah kami ke pangkal jalan rumah memasing....
Maka, tamatlah cerita jalan-jalan ke IKEA dan sewaktu dengannya....

p/s:  Aduiihhhh....lama pulak si Bala ni dok menempek kat sini, terganggu i punya konsentrasi nak menaip...huhuhuuhuuhuhuhu...

p/s/s: Sejak dua tiga hari ni mood kurang baik...huh!nyampah je rasa....!

p/s/s/s:  Esok nak kena pergi LHDN temankan Mak...adooiii...taktaulah nasib camne esok jadinya nanti ni.......



Tuesday, September 27, 2011

Rumah Terbuka Terkezutttt.....

Dah nak habis raya baru nak tempek gambar..
Tapi nak buat camne kan, pemalash le katakan....hehehhehehe....

Ni nak cerita pasal rumah terbuka kitaorang  buat 16 hb September 2011 Hari Malaysia hari tu......
Dan sangat-sangat seriusss ye kengkawan, memang tajuk kat atas tu betul okeh....
Kalau ikutkan me tak plan apapun, ni semuanya adalah sebab hasrat dan cita-cita emak me le, katanya nak buat open house...open le sangat........
Kononnya masa bulan puasa lagi emak dah discuss-discuss pasal nak share buat open house kat garaj kereta kat bawah dengan Makcik bawah rumah (yang jaga Anim tiap-tiap hari)...tapi bila dah hari raya....emak me ni syok sendiri je excited tapi makci tu tetiba senyapppp je pulak.......dan seperti yang dijangka, rupanya janji tinggal janji, last minit katanya "eh, kita kena pergi kenduri la..."...dan-dan je...cisss sungguhhhh.......tapi memang dah agak punnn....
Salah emak jugak, sapa suruh last minit tu main serkap jarang je dengan Makcik tu...last-last venue bertukar, tak payah buat kat bawah terus je buat kat rumah dan, dan-dan terus je ajak sedara mana dan kenalan last minit jugak (ajak pun main ajak kat FB je...huhuhuhuhu)....
Yang lagi 'bagus' kan, last minit mengajak, last minitlah jugaklah baru nak decide nak masak apa......sabar jelah....
Maka terhasillah menu di atas....
Emak dan me bergotong royong 2 orang sahaja okeh masak dan menyediakan Nasi Lemak+Sambal Tumis+Telur Rebus+Ayam Goreng Mencongkam (resepi yang sangat-sangat dipuji-puji-TQ Cik Ina Do Do Cheng tapi me nak mintak ampun dan maaf sebab dah termerdehaka sikit, bahan tumbuk/kisar untuk perapan tu me tak letak Bawang Kecik, me cuma letak Halia dengan Bawang Putih je......Ampun Cik Ina....huhuhuhuhuhu.....), lagi ada Laksa+Nasi Impit+Kuah Kacang+Rendang Daging+Keropok Lekor+Lengkong Sirap+Air Warna Warni (kata Anim)....
Nak tau, kitaornag start masak dan buat preparation dari pukul 10 pagi sehinggalah ke titisan peluh terakhir pukul 2.30 petang tau......amik kau....Mana taknya semuanya baru terhegeh-hegeh nak membuatnya....sila salahkan diri saya dan emak saya yea....i 
Tapi takda masalah, kata orang cina mo man tai....giler puas hati, walaupun macam tak cukup kaki dan tangan memang kredit untuk emak dan diri sendirilah, janji makanan siap, sedap (puji diri sendiri sendiri nampak??)  dan semua tetamu kenyang dan puas hati...ait macam nak meniaga pulak nih....hihihihhihi.....


Gambar di atas adalah antara tetamu yang datang awal...
Rumah me di open pada pukul 3 pm....cun-cun orang lelaki dah setel solat jumaat kan...senang....
Pakcik, Makcik dengan Adik-adik sepupu yang first sekali sampai....Alhamdullilah...
Lepas tu tetamu yang lain-lain pulak....nak list down satu-satu krem pulak jari...huhuhuhuhuhu
Diaorang datang bertrip-trip tau, memang elok sangat-sangatlah kan sebabnya rumah kitaorang ni dahlah memang mini, kapasiti tak mengizinkan tetamu untuk datang sekali gus ramai-ramai...sebaik masing-masing macam tau-tau je nak budget datang time bila........hehehhehehe
Harap di ampun, gambar tetamu-tetamu selepas itu tak teramik sebabnya saya adalah super giler bizi kena mengoreng Ayam Goreng Mencongkam secara terus menerus..hihihihihik...(gila puas hati sebab tengok masing-masing makan berselera...)


Ni tetamu VIP ni, nak menunggu diaorang datang ke rumah me ni makan bertahun-tahun, payah kemain...aippp, orang lain tu pun sama, dah dijemput tu tak reti-reti nak datang????tahun depan black-list nama!Elelelelele..macamlah orang korang heran kan???sapalah saya.....
Dan...
Tetamu yang last datang rumah kitaorang adalah  pukul 9 lebih..
Dan Alhamdullilah...walaupun last minit dijemput, walaupun rumah mini sempit ya amat, walaupun makanan tak seberapa, walaupun layanan terkurang sini sana tapi makanan tak membazir langsung....syukur...syukur...syukur sangat-sangat......memang me dengan emak suka sangat-sangat tau,  ni yang rasa macam raya haji pun nak buat rumah open-open lagik ni..hihihihhihii...
Apapun, terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi datang yea, jangan serik-serik, lain kali datang lagi...
Lain kali ni insyaALLAH tak nak dah buat rumah terbuka ala-ala terkejut cam gini, lepas ni harus plan cun-cun punya....hehehehhehehe...^_^

Nota Tertinggal:  Nasi Lemak masak 3 kali masak dalam rice cooker saiz standard tu, Ayam pulak selesai 3 ekor untuk buat Ayam Goreng Mencongkam Cik Ina Do Do Cheng sahaja...~wink~wink~wink~...memang puas hati....


Sunday, September 25, 2011

Tak Jadi...

Pagi tadi tak jadi pergi hantar kereta kat Perodua syukurrrr, tak payah nak menunggu lama-lama lagiikkkkk, yey!....
Sebabnya pelik tapi benar, boleh pulak pagi-pagi tadi bila mengantar emak tu brek tu dah tak ada bunyik....aittt, buat magic show ke hape nihhhh???
Serius heran jugak, semalam mati-mati bila brek tu siap ada effect bunyi lagi...sabar jelah...bikin stress saja...
Dan disebabkan hal Makcik Viv saya tu yang breknya dah tak ada bunyik dan lain-lain lagi,  so laju je jadi dengan plan nak keluar dengan Mijon hari ni...
Tapi keluar-keluar jugak, disebabkan Makcik Viv dah 'sihat' terus je saya happy happy sempat bersantai-santai dulu sebelum keluar dengan Mijon tu, siap sempat makan 'big breakfast' lagik....betul-betul hilang stress nih...
Untuk breakfast hari ni je me tala Tosei Rashid sekeping+Teh Ais, pastu balik dari Tesco pekena pulak Nasi Lemak Kukus berlaukkan Ayam Rendang+Paru...ha, amikkkkk!happy beno yea...hihihihihihi


Hari ni selain berdatingan dengan Mijon me berangkut okeh...habis Ana dengan Anim ikut sekali.....sekali sekala bawak adik-adik....
Aktiviti hari ini tadi lah tu adalah pergi ke IKEA, makan di IKEA dan berkaraoke serta sempat singgah ke Gulam kejab....simple sahaja kan....keluar pun dah nak tengah hari, jadi aktiviti takdelah over sangat lagipun bawak adik-adik kan....hehehehheheh
Kat IKEA sempat beli dan belah ntah hapa-hapa tah, pastu sempat pekena Meatball sorang sikit....
Berkaraoke pun sempat 2 jam setengah sahaja....
Pergi Gulam pun sempat tapau je...mengejar masa lah katakan...(esok masing-masing kan nak sekolah dan kerja...)
Sampai rumah pun nak dekat 8 setengah, jem kat MRR2 nak masuk ke Ampang (padahal dari sana pukul 7.45 tu...tu pun nasib baiklah masing-masing 'tak boleh' solat, jadi takdela terkilan kan...

Ni pun me dah kekenyang dah ni, baru je pekena Nasi Lemak Gulam 2 Bungkus dengan Teh Ais..
Gambar tak sempat nak amik semuanya, setakat makan kat IKEA je...lain kali le upload gamaknya.....^_^



Saturday, September 24, 2011

Servis Kereta....

Baru je lepas balik dari pergi servis kereta di Perodua...
Hampehhh...pergi brek ok je, balik tiba-tiba bila brek tu ada bunyi siap badan Makcik Viv me berenjut lagik...
Tak pasal-pasal esok pagi-pagi lagi sekali lagi nak kena melapor diri lagi kat sana...huwaaaaaa...tak sukaaaaaa....
Dahlah hazab lama nak menunggu, konon appointment bagai, appointment lah sangattttttt.....tolonglah Perodua, do something ok..benciiiii.....

Thursday, September 22, 2011

Jamuan Raya Opis....

 Semalam ada jamuan Raya kat ofis me...
Tiap tahun pun buat, tapi kali ni me macam terajin menempek gambar kat sini....^_^

Walaupun sederhana, tapi makanannya tetaplah meriah....
Mula-mula tengok macam...alaaaa..sikitnya makanan...sekali ko tak larat pun nak merasa semuanya pun tamak hatilah katakan huhuhuhu.........

Makan ada yang order, ada yang dimasak dan dibawak oleh kawan-kawan...
Staff tak ramai, tapi bila dikumpul yang masing-masing bawak tu memang penuh jugaklah perut meja....



Alhamdullilah syukur...
Tahun depan insyaALLAH me tempek gambar lagi...

p/s: Gambar raya kat opis dah ditempek, gambar makan-makan kat rumah bila lagik Sue???harap maap...saya ni pemalashhhh....

p/s/s: Mau serkap jarang sikit, kat atas tu ada 'kawan baik'..cer teka yg mana satu......huhuhuhuhu...



Tuesday, September 20, 2011

Jajan Dah Basi...

Me ni kan syok sendiri harap maklum!...tiap-tiap kali bosan tu mulalah tangan ni dok gatal membukak segala folder gambar yang ada...
Bila bukak tu, confirm-confirm kang macam-macamlah pulak jumpanya...
Dan kali ni me jumpa gambar-gambar ni:
Segalaah sangat jajan masa me dan kengkawan pergi Cameron Highlands cuti Deepavali tahun lepas...
Iya kengkawan, gambar bulan 5 tahun lepas ni yea...jangan mare...hiihihihhihi


Time tu me beli ini, lolipop stawberi....yang cute sensangat...tapi bab cute sahaja ye, bab makan sila bagi kepada orang lain.....untuk me cuci mata sahaja sudah.....
Rasanya jugak ada lagi beberapa ketul lagi dalam peti ais tu, sebaik tak boleh jadi tukun, kalau tak kayo mak tak taulah dah expired ke belum....


Wafer Strawberi White Chocolate....beli sekotak sahaja...
Sedap ni, me sorang je belasah, orang lain tak heran...
Rumah me ni liat sikit nak makan benda-benda yang 'baru' cam gini..jakun kaedahnya....huhuhuhuhu


Strawberi cookies sekotak sahaja jugak....
Ni pulak, ada yang tak termakan....padahal beberapa ketul lah sangatt....


Ada jugak fridge magnet ni...
Ada 9 keping semuanya tapi ni je yang tertangkap....kesian yang lain tak dapat masuk gambo..hihihihik...
Nasib baiklah  jugak 3 makanan kat atas tu adalah gambar semata-mata, kalau betul-betul mau dah ada rupa dah kan...memang tak sanggup i nak amik gambar dah....^_^

Dan time pergi Cameron ni seingat me, me banyak borong Jagung Mutiara (Ni tokei jagung yang kata mungkin sebab biji jagungnya putih sikit macam mutiara dan tak perlu direbus boleh terus makan...), bunga hidup sejambak, ubi untuk rebus, dengan sikit sayuran fresh dan t.shirt.......



p.s: Nanti kalau terjumpa lagi gambar-gambar lain yang tak terpublish me publish yek...jangan maree.....





Monday, September 19, 2011

Ice Room...

Kejadian makan kat Ice Room ni adalah pada Sabtu minggu lepas....
Lepas beraya rumah Sept, katanya lepas maghrib jom kita lepak-lepak kat mana-mana...
Katanya jugak, dah lama dia teringin nak pekena aiskrim kat Ice Room ni, tapi tak terpergi-pergi....
Lagipun katanya lagi, kat Kajang ada Ice Room, jadi jom pekena.....
Me pun oraitkan sahaja....
Bukan senang nak dapat lepak-lepak dengan Sept ni tau...(percayalah, walaupun muka dia merata-rata je ada dalam blog me nih...heehheheheh....)..payah boleh tahan la...kebetulan pulak sabtu kengkawan yang lain masing-masing memang dah ada program lain, jadi pergi berdua jelah kami.......
Ice Room Kajang.....
Orang tak ramai, mungkin time ni mood raya masih kuat lagi....


Kami order:

Strawberry Snow Ice...RM7.90
Sept punya...


Peanut Snow Ice...RM7.90...
Saya punya....



Rasa?
Strawberry adalah yang terbaik antara dua nih.......
Yang peanut pulak, walaupun me ni pengila kekacang...tapi rasanya bolehlah, macam rasa ABC pun ada jugak..hihihihihhihi


Mentang-mentang Ice Snow dia sedap...
Kedekuit okeh...

Me pulak menyuap laju-laju je ice snow ada...
Sebabnya, kalau tak disuap lelaju takut kang takde sapa nak habiskan....huhuhuhuhu
Jadi habiskan cepat-cepat supaya ice snow tu tak cair dan takla jadi terbiar camtu sahaja....
Membazir itu amalan syaitoonnn...cea...cea..ceaaahhh.....


Lain kami order Durian Tempura RM5.50 seketul dengan Steam Bread with Kaya RM2.80.....2 set roti.....(ewah...menu semuanya omputeh gitu....hihihihihihi)
Tempura durian tu oklah, takdelah marbeles benar....duriannya tak berapa kick gitu....ada kekurangan durian disitu...more durian please.......
Yang Roti kaya stim pulak sedapppp....tapi manis bebenar kayanya....habislah orang yang memang dah terlebih gula macam me nih....huhuhuhuhu...

Itu jelah yang kitaorang makan pun..
Sebabnya masa beraya rumah Sept tu dah makan-makan nasik dah..so kenyang lagik...
Tu pun tak lepak lama pun kat sini....kejab je lepaknya....
Tau jelah kalau lepak berdua je, tak cukup korum kan, jadinya masing-masing walaupun borak dah sakan habis tapi ngantuk jugak rasanya..iyalah orang tak ramai, senyap sunyi je kan, macam sangap je nak melepak lelama kat sana...hehehehhehe....
Last sebelum balik tu pun sempat request kat Sept nak tapau Sate Kajang Haji Samuri....
Dah tapau Sate, tak tunggu dah, terus je balik....

Sekian sahaja cerita kami ke Ice Room.....^_^

p.s:  Baru tau yang Ice Room ni takde logo Halal...eekkk, betul ke??


Thursday, September 15, 2011

Rumah Mijon+Nasi Ayam Hainan+Berkaraoke+Gulam

Ok..ok..lupakan cerita fitnah dan sedih-sedih tu dulu..kita layan gambar makanan pulak yea....
Walau tak mengenyangkan mata, tapi sekurang-kurangnya menyenangkan hati gitu...hihihihihiihi

Gambar masa lepak-lepak Makan Nasi Ayam Hainan kat rumah Mijon....
Ni cerita hari Ahad yang baru lepas nih....
Kisahnya, sampai kat rumah Mijon awal u all...pukul 11 lebih keluar pukul 12 suku dah terjengul di pintu.....
Kononnya sampai cepat, dapat cepat makan....
Tapi disebabkan Chef Mijon tak siap lagi gara-gara blender meramuk tak tentu pasal, jadi tak pasal-pasal jugak nak makan Nasi Ayam Hainan Mijon jadi terlambatlah jugak dalam sejam lebih....huhuhuhuhu
Gambar di atas adalah terjadi bila Sept me pun sama dah tak tahan benar nak makan.....lapoorr nafsu gitu...hehehhehe
Bau Nasi Ayamnya dah menusuk-nusuk hidung, tapi lauk dan sosnya tak siap-siap lagi....sapa tahan kan....?
Jadi, bila siap je Mijon setelkan semuanya, apalagi berdesup je kami berdua menunggu di meja....
Sept pulak yang penting dia dapat kicap idaman hati gitu...skrip dia dari awal tahun haritu nak kicap..nak kicap..nak kicappp....kuikuikui..kata dia, mana boleh makan Nasi Ayam takde kicap...kata dialah...
Kalau ikut me takde sos cili dengan kicap pun me belasah je, janji nasi dengan supnya ada dan sedapppp.....
Kalau tak sedap barulah rasa nak meramuk masa makan Nasi Ayam tu, pastu barulah nak mencari kicap dengan sos cilinya..........hihihihihihihi



Macam biasa....
Ayam dan sayuran untuk Nasi Ayam Hainan Mijon memang dihidang begini..
Inilah caranya nak mendapatkan rasa ayam dengan sayur yang sodap dan sebati okeh....
Sayur dengan Ayam digaul disiram dengan kicap cair dan minyak bijan...jadi kat sini je baunya dah harum semerbak...me dahlah suka giler dengan bau minyak bijan nih.....lagilah buat naik napsu selera makan yang memang dah macam buaya nih....



Oppss...Chef Mijon ada pesan...
Sup untuk Nasi Ayam Hainan ni dia bukan letak Bawang Goreng ye....
Correction, dia letak Lobak Asin...
Selain tu ada kobis dipotong petak kecil-kecil....
Rasa Nasi Ayam Hainan Mijon pulak???
Huwahahahahhar....masih lagi terbaik...dan paling penting me masih lagi bertambah 3 pinggan...hihihhiihhiihi
Dahlah ni special request dari me kan, jadi kalau makan tak lebih 2 pinggan rugi okehhhhh....

Dah kenyang, ingatkan kitaorang nak pergi terus keluar berkaraoke...
Tapi disebabkan nak menunggu time solat pastu masing-masing dah kesangapan sebab kekenyangan...
Jadi nanti punya nanti, barulah memasing meringankan bontut nak keluar....
Maka berkaraokelah kami selama 3 jam.....
Dah puas melalak...kononnya nak pergi minum-minum....
Tapi tengoklah hasil minum-minum kami nih....
Niat asal nak pekena Teh Tarik berpewarna lebih yang marveles kat Gulam dah jadi pekena benda lain sekali....



Minumlah sangat kan....?
Ke me ni salah tafsir perkataan 'MINUM-MINUM' bila tiap-tiap kali kengkawan me ni sebut????cissss..kemungkinan besar tu ada...
Dan lepas je dah puas 'minum-minum', teruslah berdesup balik....kan nak kena pergi kerja esoknya....
Me sampai rumah pun nak dekat pukul 10 suku, tapi Sept lagi kesian, MRR2 jem giler time tu, jadi perjalanan yang patutnya paling lama pun 35 minit dah jadi sejam lebih....tapi memang tak dapatlah nak menolong pun, musim beraya ni memang camnilah kaedahnya.....

Betul tak entri makanan bergambar lagi soothing dari entri merempan tak mendatangkan faedah kan.....
Oppps..jangan pulak salah faham, entri merempan-merempan pun kena jugak sekali sekala ada, katapun manusia...merempan tiap hari pun ok jugak, janji ko merempan tu kat blog sendiri sudahhh..........sapa kata tak berfaedah???aittt..bukan ko ke yang kata tadi Sue????Ohhh...abaikan Sue berdialog seorang diri nih....^_^




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...