Friday, November 28, 2014

Kenduri Cukur Jambul Baby Fariq dan Baby Dhia....

Kisah hari Ahad....
Sebelum pergi kena "bercekau" dulu...hahaha..antara perkara wajib kalau nak ke mana-mana....moto keluarga "bercekau tanda bahagia..." kahkahkah...!
Ok kisahnya hari Ahad ada jemputan keluarga ke majlis cukur jambul baby Fariq and baby Dhia...baby-baby kepada my sepupu dan sepupu...dua kali tulis sepupu sebab dua orang sepupu ye..bukan baby tu kembar.......


Nasib baiklah sampai-sampai elok kaum keluarga lain ada lagi...fiuhhhhhhh......
Kalau tak sangaplah lepas makan balik jek...heheheh....
Kitaorang sampai ni dalam nak pukul 3 rasanya kot sebab gerak dari rumah dalam pukul 2 suku camtu.....



Yours truly yang tetiba rasa macam eh kurusssnya I time nih......heheheheh....
Jangan tertifu yek....ni adalah hasil teknik masa mengambil gambar....kalau tengok LIVE harom gitulah jugak besarnya...hahaha....
Lagi sekali I is repeat pakai dress/jubah dari Curve by Poplook......dah jadi baju wajib kalau malas pergi kenduri...senang nak sesuaikan dengan majlis...takdelah gonjeng sangat jadinya.......
Eh awat pucat sangat muka I is??nak kata tak makan tifuuuu....dah makan macam-macam kot......




Anim me paksa pakai jubah raya dia haritu....
Anim ni baju kurung kalau beli untuk hari raya kemain macam-macam.....dahlah tu baju-baju kurung raya dia tu selalunya mesti over sikit dari orang lain...tapi tulah, pakai time hari raya jek, pastu simpan....eiiiii..rugi duhit okeh....I is yang kerja pun pakai yang ado je...awak budak sekolah beli macam-macam pastu lemari yang pakai...huuuuuu...




Tu dia...lepas makan memasing sakan borak.....
Ni semua adalah makcik-makcik dan pakcik-pakcik sedara I is belah my Arwah Abah...tak semua...kalau semua lagi meriah nih.......
Yang tuan rumah adalah yang berdiri berbaju biru itu (my Arwah Abah punya adik).....kenduri cukur jambul tu untuk cucu-cucu makcik I is nilah....
Gambar babies memang takde....sebab memasing kat dalam rumah tengah tidur.....
Eh lupa pulak, majlis cukur jambulnya pagi sebenarnya..dalam pukul 11 lebih...tapi disebabkan tuan rumah ajak gi makan je...so kita pergi lambat-lambat sikit....pagi tu lebih kepada untuk orang-orang surau/masjid rasanya....




Imraan...
Sekarang kalau amik gambar nanti dia pose kenyit mata macam gitu....kemahinnn...belajar dari ibu le tu....



Ayah, Imraan dan Ibu....
Kalau tengok meja kitaorang dah macam makan kat kedai okeh.....
Mau tak macam makan kat kedai, macam-macam makanan ada...tinggal nak bangun dan amik je.....kikiki...





Meh me tunjuk cream puff sedap nih....
Yang belah kiri ni dia buat filling macam atas pizza tu.....ada cheese, daging dengan white sos dengan capsicum..sedap..lain dari yang lain rasanya.....
Pastu yang belah kanan tu fillingnya ada sos kastard dengan cream...yang ni memang sedap ya amat....huhuhu...mana tak sedap, lemak-lemak berkrim kan....
My sepupu kata ni dia order....orang tu yang buatkan dua ni......Ooooo.....




Majlis cukur jambul Fariq&Dhia.....
Ni bila dah sampai rumah....kitaorang gerak balik dalam pukul 4 lebih camtu...
Sebab semua pun dah beransur balik..so kita pun balik jugakle...hehehehe....




Goodies bag yang dibagi.....
Nice kan....yang meringue kukis tu sedapnya lahaiiiii...rugi pulak tak amik lagi...huhuhu..eh my sepupu dah offer suruh amik lagi..tapi I is yang jual mahal...fadan muker!!




Hasil tapauan....ni tuan rumah yang beria-ria suruh amik....so kita amik....
Limau comel-comel ni tengah musim kan...?sebab kalau pergi kat mana-mana pun ada....



Ada jugak Nasi Impit dengan Kuah Kacang dan Ikan Sambal.....
Banyak giler sampai dua bag nasi impit okeh...eiiiii...nanti membazir....
Kuah Kacang tu ni me nak bagitau sedap okeh....pedas tapi sedap.....


Tapau jugak Cream Puff yang fillings kastard tu....
Ni my sepupu tanya nak tak?terus me jawab NAKKK!!hahaah..buruk laku betul....
Me nak satu or dua je dahlah kan....terus dia bagi kitaorang sampai 3 ketul ni dua set...alhamdullilah rezeki......




Thursday, November 27, 2014

Happy Birthday Emak!!!

Happy Birthday to Emak yang ke 58 tahun!!!...
Semoga dimurahkan lagi rezeki, dikurniakan kesihatan yang sentiasa baik, di kuatkan tubuh badan, happy selalu dan semoga panjang umur....amin....
I LOVE YOU EMAK!!muahhhhhxxxx!!!!


Kek Besday emak yang ke-58 tahun....
Birthday Emak pada 22 November hari Sabtu yang lepas.....
Jumaat me dah bawak besday girl jenjalan cuci mata...so hari yang bebetul besday kita tiup kek pulak.....
Eh, bila tengok gambar ni macam kijam pulak..habis penuh kek tu sebab memasing nak cukupkan jadi 58 tahun tu...kikiki....
Meja makan rumah kitaorang memang penuh sokmo ye...so tak payah terkejut sangat...tu me belum tunjuk semua..kalau tunjuk semua pitammssss...kuikuikui....
Mau tak pitams kalau meja makan dah rupa laci Doraemon...semua ada..cuma beza kalau laci Doraemon tu penuh tapi tak nampak, ini penuh dan nampak semuanya....kikikih.....



Ni belum start apa-apa lagi pun...baru nak cari lilin....
Besday girl kelam kabut nak mandi sebab nak solat zuhur...yang cucu tak besday pulak kecoh sebab nampak kek besday...kahkahkah..jadi tak memasal Opah layankan je...kalau ikutkan Opah time nih dah kelam kabut malas nak layan kitaorang nak pasang-pasang lilin dah...potong kek je dah........cisssss...tetiba opah tak sporting kan....
Tapiiiii sebab cucu dah excited, terus Opah jadi sporting...kikikikh.....




Gambar tunggang langgang....
Ni dah nyanyi dah tiup pun lilin...gambar masa tiup lilin takde sebab masa tu me amik video jek....semua tukang nyanyikan..so takde sapa pegang hp untuk amikkan gambar (kecuali me lah tukang amik video tu...)....
Tu nampak tak kepala adik Umaar tengah tidur kat depan sofa tu???kesian dia tau...Adik Umaar "jet lag" lah sebab semalam jalan sakan satu hari....so the next day terus tidur kemain lama lagi..kikikiki....



Gambar kek ada api balik...kikikki...
Amik gambar bergilir-gilir.....
Suka tengok gambar ni sebab semua pun macam excited...hehe....



Muahhhxxx!!...kemain semua...kahkahkah....Imraan je terkesima tengok memasing over....



Kek besday beli kat Kings.....kek ni rasanya lagi sikittt macam Indulgence tau.....
Sedap jugak.....Tapi disebabkan bukan kek SR kemain masing-masing tak berapa nak makan...hamboiiiii....
Pastu yang jadi mangsa adalah me...dah tak memasal tetiap hari bawak seslice kek semata-mata nak habiskan....huhuhuhu..eh...hahahaha!apalak sedih, patutnya sukalah kan....






Wednesday, November 26, 2014

Jenjalan Birthday In-Advance...

Ngantuknya haiiii...malam tadi balik lambat...so padanlah muka...
Balik lambat pastu of coursele tidur pun lambat....tak cukup 6 jam oiiiii....
Kalau ikut hati nak je cuti EL tapi kalau ikut balance cuti yang adaaa shut-up Su, dah jom pergi kerja!!!gitu.....



Meh me belanja gambar adik hidung "mancung" sekeping...kikikiki...
Adik buat muka cute kalau orang panggil-panggil dia....kemain...sekarang dah pandai gelak macam orang tua..siap berdekah-dekah....
Eh, ni cerita minggu lepas...hari Jumaat 21 hb November....me terEL...memang ingatkan awal seminggu tu nak apply cuti hari Jumaat tu sebab besday Emak....pastu tah macamana dah fikir-fikir macam tak payahlah kot sebab besday Emak pun hari Sabtu bukan hari Jumaat tu pun......so kalau nak cuti hari Jumaat tu pun kiranya takde apalah pun (kes tersalah tengok hari sebenarnya..kikiki).....
Tapi tulah....bangun-bangun pagi Jumaat tu dah elok mandi semua nak siap-siap pergi kerja tu sekali tingg!! terus decide eh jomlah pergi IKEA harini..me belanja jalan-jalan cuci mata kat sana....
Sebabnya fikir-fikir kalau nak pergi IKEA esok (hari Sabtu, cuti sekolah dah start pulak tu) memang taknaklah kan...sesak tahap tak bernapas punya..confirmmm....so pergi hari ni (Jumaat).....



Siap-siap menguruskan segala kat rumah last-last sampai IKEA nak pukul 12 jugak..adoilahaiiiii...lambattttt....
Tapi alhamdullilah....parking kereta still ada lagi...pastu IKEA pun tak sesak lagi.....so jalan-jalan jelah kitaorang kat dalam tu....


Harini I is jadi ibu tunggal beranak dua okeh....sebabnya ibu diaorang tak ikut....
Takpe...as long anak-anak buah baik dan sopan, lain kali makcik bawak jenjalan lagi ye.....



Umaar baik tau....
Anak-anak buah I yang duaorang ni memang baik-baik kalau bawak gi jenjalan....
Selain dari lapar dengan nak menan memang diaorang tak menangis....takde hukhekhukhek tak tentu pasal.....
Kitaorang jalan-jalan dalam tu lebih kurang jek....sebabnya barang-barang macam sama je dengan yang last pergi tahun lepas tu (emak me last pergi tahun lepas...masa tu Umaar dalam perut Atie lagi...).....so tengok pun gitu-gitu sambil round-round jelah....




So kitaorang lunch dulu...
I is ingatkan nanti-nanti karang baru nak pergi makan....tapi takpelah Anim lapar sebab tak breakfast...so terpaksa lunch cepat....
Lunch masa time orang kerja lunch hour memang masaklah jugak nak beratur....tapi nasib baik kali ni beratur kejab je....sebab memasing beli laju je kot....
Me rasa me beratur tak sampai 20 minit dah dapat order dah....selalu kalau waktu sesak, tak 35 minit ke atas memang tak dapatlah ye....
Yang tahun lepas pergi dengan Atie dan Emak tu pun masak lamanya sampai sejam semata-mata beratur nak order makanan....punyalah ramai....tapi kali ni just nice..tak lama sangat...syukur...mau tak bersyukur kalau sambil nak pegang troli sambil tu Imraan nak air mesin (air botol kosong taknak ye..nak jugak air mesin).....



Makanan-makanan yang dibeli....




In-advance belanja besday girl in-advance..ha kau..ayat...kikiki...
Okeylah......selalu tu me tapaukan jek...kali ni me bawak gi makan....nak datang selalu-selalu dari Ampang semata-mata nak dine-in kat sini memang taklah....so kira ni belanja special jugaklah ni tau...bukan senang nak saja-saja datang sini......hihihi...




Abang Imraan...good boy...
Elok je dia makan fish and chips tu......makan macam makan nuggets okeh....
Mula-mula ingatkan dia taknak makan....tapi lupa pulak dia kan memang peminat ikan.....tu pun makan habis sekeping tu....terus rasa kemvang kempis hidung makcik....mau tak kemvang kalau anak buah jenis cerewet makan pastu makan.....rasa macam nak goyang inul kat situ....hahaha



Umaar pun kemain happy sebab dapat tumpang makan....
Opah suapkan whipped potatoes tu....kemain happy sambil senyum gelak-gelak sambil goyang-goyang kaki time makan tu.......



Bakal besday girl.....
Happy 80% je kot ni sebab nak berjalan tapi still kena layan cucu...huhuhu...
Nak buat camne opah, ibu kepada cucu taknak cuti.....



Nomnomnom...kata Umaar....kemain kalau tengok live nak gelak sebab dia happy sangat sampai jilat-jilat bibir dapat makan makanan orang tua...hihihihi....



Dan silalah percaya...selain Pasta (yang tak berusik langsung) dengan puding tu lain-lain makanan adalah licinnnnn...ha kauuuuu......ingatkan tadi tak habis okeh......bagussss...i like!!...



Mainan detected!!!....
Benda alah ni nyaris-nyaris nak jadikan adegan guling-guling jerit jadi kat situ ye.....
Imraan satu peel kalau nampak mainan yang dia rasa sukaaaaa...terus dan-dan tu dia suruh beli...tak kiralah harga berapa (ada Imraan kisah!!) memang dia nak jugakkkk....dan dia akan mintak sampai dapat ye.....tu jelah paling buruk perangai yang rasa nak sekeh-sekeh je tau!!....
Tapiiii....ada tapiiii...disebabkan ibu dia dah bagi duit deposit jenjalan siap-siap...so tinggal nak call ibu dia mintak approval then beli....kikikiki...senang hidup makcik..kalau tak nak claim pulak..leceh ooooo......



Nasi Ayam Hainanese kat food court Ikano....
Korang boleh tak, elok keluar dari IKEA yang tak sampai berapa meter dari IKANO ni kitaorang lalu je depan foodcourt ni Imraan kata "akan asyikkkkk"...me ingatkan dia kata makan nasi sebab nampak orang makan nasik...rupa-rupanya memang dia nak makan nasi okeh.....adoihaiiii...
Punyalah makcik dengan Opah tak faham...baru je makcik nak berjalan cari baju untuk Usu Anim okeh.......sekali elok masuk kedai baju kat hujung Ikano dah dengar Imraan dah menjerit "nak asyikkkk...nak asyikkkk....."hahahah..apa ke teruk ko ni Imraan....tadi bukan baru mentekedarah ke???sabar jelah.....ko ni berlawan dengan perut makcik ke apa??
So cepat-cepat beli baju (dapat selai) terus patah balik ke foodcourt......



Budak perut jawa macam makcik jugek.....
Dahlah poyo...masa amik menan ni ada hati nak feeling2 nak bawah sendiri....memang tak dapatlah....menan ni berat okeh....
Korang tau tak rega menan ni berapa hengget??RM59 ye.....urut dada makcik ko....nasib baik ibu dah bagi deposit siap-siap...so lega.....kalau tak rugi duit makcik okeh...kikiki...



Usu Anim je temankan...Opah dengan adik dah kemana-mana pusingnya.....



Ingatkan saja ajak nak makan nasi sebab nak main menan baru...tak ye....confirmmm memang perut jawa.....dah makan fish and chips pun tetap lapo nasik...kikiki....
Korang tau tak, me tapau nasi ayam tu siap extra nasi tambah.....yang nasik tambah tu habis ye....so memang betul punya makan okeh....



Perhatian: Untuk yang tengah makan silalah jangan baca tulisan yang bertanda KUNING ni ye...segala muntah dan terbelahak tidak ditanggung oleh pihak penganjur...harap maklum....
Pastu elok dah habis makan (tak habis pun, cuma dia dah taknak sebab dah kenyang makan semangkuk rak nasi ayam tu) terus ajak memasing balik....
Opah dengan yang lain-lain tunggu kat situ, me dengan Imraan pergi amik kereta....
Elok masuk dalam kereta sekali Opah cakap Umaar dah terbuang ayaq besaq...adoiiihaiiiii......dahlah tu busuk giler macam bau selipar terpijak tahik kuchingggg....
So pusing balik parking hujung belakang paling dekat dengan eskalator IKEA tu terus zass naik ke toilet....
Bau memang pekat likat siap bocor ko...so Opah bawak Umaar macam speedy Gonzales dah cuma tak sempat nak buat bunyik bippppbipppp jek...huhuhu....
Zaszas setel kat atas...so sempatlah me ke toilet kejab...I is dahlah asyik nak terkucil je haritu...huhuhu....
So bergeraklah balik ke Ampang.....
Ingatkan nak singgah Giant Kota Damansara...sekali Opah kata tak payahlah....balik rumah terus jelah...alaaaa....tak best betul....
Tapi tulah..elok masuk highway DUKE sekali Umaar terkincittzz lagi okeh....kali ni lagi teruk..habis terkeluar sampai kena baju and tudung Opah nasib baik takde bau jelah....(kereta makcik pun terbabit okeh...terkena satu calitan jugak...huwaaaaaa)....
Apalagi...terus makcik zass pecut sampai ke rumah...tulah Opah..kalau singgah Giant tadi kan senang...terkincitzz pun boleh tukar cepat-cepat kan...eh nak salahkan Opah pulak...hiihihihi...



So sampai rumah nak pukul 5 lebih..jem da kat DUKE nak keluar ke Ampang tu..tensi...dahlah tengah emergency kan....sekian....




Wednesday, November 19, 2014

Ayam Sos Nandos....

Petang Sabtu haritu me keluarkan ayam seplastik kecik then kasi defrost, pastu ayam dah elok terus perap....
Nak buat Ayam panggang guna Sos Nandos Uolls....terajin gitu....
Eh sebenarnya malas..tu yang main panggang-panggang jek..kalau rajin mau masak benda lain...hehehehe....


Sos Hot Peri-Peri...
Belasah je me main beli....me tak reti okeh...sebabnya me tak pernah makan kat Nandos (me tak pernah makan betul-betul kat restorannya....selalunya dapat rasa sikit kat rumah sebab ada yang tapaukan sikit......so tak reti nak agak rasa original macamana...huhuhu..kesian kan....)
Beli sos ni dah lamaaaaa sangat dah ni tau...rasanya adalah lebih 4 bulan dah kot...punyalah simpan tersadai sebab tak ingat...nasib baik tak expired kikiki..



Katapun me ni "rajin" sangat...
Sebenarnya tak reti.....so me google..pastu tengok pulak katanya tak payah taruk apapun....wahhh ini lagi senang.......Caranya just letak je sos Nandos tu then gaul-gaul rata....tutup dalam bekas then simpan dalam peti ais....



Ni me perap dari pukul 5 ke 6 pastu masak dalam pukul 8 lebih....
Jadilah....ni pun guna ayam apa yang jumpa dalam petiais jek....hehehehe.....
Eh tetiba dah ada kentang...???tu me letakkan lambat...lupa okeh.....patutnya perap awal dengan ayam tadi tu...
Tapi dah tengah-tengah perap baru teringat kentanggg!!terus zasss kupas kulit then perapkan sekali.....




Me masak dalam pemanggang ajaib....
Ayam part kan so muatlah guna pemanggang ajaib ni..kalau ayam potong besar-besar memang jenuh nak panggang banyak-banyak kali wehhh...tak sanggup.......
Nak masak ayam ni  senang jek...letak minyak sikittttt je...then susun ayam dan kentang yang dah diperap tu....pastu tutup pemanggang (tu pun Su ajar...ha kauuuu...)...
Api tu pulak kena kecik je...kang api kuat cepat rentung jadinya....so api kena kecik...then dalam nak dekat 10 minit yang pertama boleh bukak dan cek...rasa dah cantik ayam tu colornya tu pastu terbalikkan pemanggang...then biarkan....kang tau-tau dah rentungg...hahahaha....eh korang..janganlah sampai rentung..rugiiiiii....



Tadaaaaa......hebat tak?hebat tak??(sambil angkat-angkat kening...)....
Ni bukanle me makan sepinggan giniye....ni sebab nak amik gambar cantik-cantik..so kenalah letak dalam pinggan cantik-cantik jugek...hihihihi....



Ni ha me makan....
Tu pun patutnya dua tiga ketul sorang me dapat seketul...tapi paling besar le...hehehehe...
Jadilah..katapun nak try kan....
Rasa??masam-masam pedas rupanya..hihihihih..baru ku tau.....
Macam makan Ayam Rosemary pun iya....cuma tang pedas tu pelik sikit...elok makan tau-tau dihujung lidah pijarrr.....gitu....
Kentang tu tengok rentung kan?tapi percayalah...tak pahit langsung..sedap je rasanya....dahlah tu isi sikit punya gebus......


Ko ingat cukup makan seketul ayam jek...??tak cukup sebenarnya...huhuhu...
So cepat-cepat amik kentang kupas kulit then masukkan dalam pemanggang ajaib tu....
Me letak sikit garam then lada hitam...jadilah untuk perasa.....


Hasilnya....tetap rentung macam tadi.....
Tapi sedap sangat okeh....yang paling tak boleh blah pedas ya amat pulak yang nih....padahal letak black-pepper tu sikittttt je....penangan lebihan sos yang tinggal kat pemanggang ajaib tulah kot kan...
Eh korang try test la...senang jek okeh...jimat pun jimattt..memang sesuai sangat untuk orang kedek and pemalash macam me nih....hihihihi




Friday, November 14, 2014

Merayap Hari Sabtu....


Hari Sabtu lepas....
Balik malam tu kan  lambat sebab melepak punya pasal....pastu bangun pagi-pagi lepas Subuh ingatkan nak sambung tidur tapi tak jadilah pulak...teringat Nasi Lemak Uolls..heheheh...
Hari cuti jelah nak dapat makan Nasi Lemak sedap...kalau hari bekerja belasah makan ntah apa-apa rasa janji kenyang.....
Pagi tu konon nak beli Nasi Lemak Paru kat seberang Public Bank tu..sekali tutup...pastu nak beli Nasi Lemak kukus "otai" kat sebelah pulak panjangnyalah Q...so terus zasss ke Taman Seri Ampang jek....
Nasib baik sampai sana ada parking...so tapaulah 2 bungkus...tu pun frust..nak makan Ayam Rendang..tapi takde pulak...huhuhuhu........


Ni kat main road dipersimpangan lampu isyarat nak ke Taman Kosas dan Bandar Baru Ampang....
Lampu isyarat paling pelik sekali pernah me lalu...
Mana tak pelik kalau trafic litenya dekat-dekat...tak caya korang tengok gambar nih.....
Ingat lagi dulu masa tengah belajar drive kereta...tersalah tengok lampu isyarat punya pasal terus cikgu suruh jalan jangan stop......me pelik giler time tu okeh...iyalah dulu confuse kenapalah cikgu punyalah panik bila me nak berhenti kat situ..rupanya salah tengok lampu isyarat da...kena jalan daaa...tak jalan nanti kena makian berbakul gitu..hahahaha...
Eh, sekarang I is dah pandai...don't worry tak confuse dah....hihihhi



Balik tu sempat buat Jeruk Mangga Asam Boi.....
Atie sedekah 2 biji mangga muda...so kita buat lagi....
Ni dah kali ketiga me buat....dah pandai bega dah..yang first tu kurang pedas...yang second terlebih pedas..yang third secukup-cukup rasa pedasnya.....hehehehe...



Tengah hari nak petang Atie balik masing-masing dah solat Zuhur kita keluar melawat Ana kat rumah Mak Mertuanya.....
Tu sendiri bawak kuih sendiri yang makan...hahahaha.....



Tu si debob Syaqeer......
Kuat menyusu nih...cepat je naik badan tu.....



Ha kau....belum pun sebulan dah naik 'mangau' tu...kikikiki...
Mangau tu chin da....tengoklah double-chin dia tu...kemain berlawan-lawan dengan makcik ye....



Ni makcik belanja gambar Syaqeer yang paling 'cantik'....hehehehe...
Menangis sampai merah-merah hitam muka...apadaaa.....
Tapi takpe..jenis ek-ek tepuk-tepuk terus senyap....good boy.....
Syaqeer nanti sampai besar camtu tau...senang semua orang.....



Lupa pulak...nama baby Ana ialah Syaqeer Ammnan.....
Mama dia berkenan dengan Amnan tu....pastu depan nak huruf F...so dapatlah tajuk Syaqeer Ammnan.....



Lepas dah melawat baby dengan Ana terus kitaorang ke Taman TAR....
Hasil paksarela Mak Mertua Ana lah ni..kuikuikui...
Punyalah beria dia suruh kitaorang ke sana.....tapi kebetulan masa banyak lagi..alang-alang semua pun ikut jom kita ke sana.....



Jakun okeh...sebabnya lama gilerrrr tak ke sini....
Kat sini kawasan perumahan...tapi sebab kawasan ni ajak dekat dengan hutan heheheh so memang banyaklah makhluk kera ni kat sini...eh kera kan??





Tengoklah keterujaan memasing....
Keluar kereta takut..so dah macam kitaorang pulak yang macam dalam Zoo..yang kera pulak jadi orang...hahahaha....





Mau tak takut...tengokle tu...
Tu pun elok kitaorang baru nak bergerak sekali dua ekor opocottttt dah melompat naik ke side-mirror belah Atie tu...huhuhuh...
Trauma terus ko...terus zass gerak lelaju....
Pastu tak serik...pusing balik satu lagi bulatan...hahahah...
Lepas tu balik sampai rumah pukul 6 suku...cun-cun sempat nak Asar....








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...