Showing posts with label Rojak Pamelo. Show all posts
Showing posts with label Rojak Pamelo. Show all posts

Wednesday, January 19, 2011

Rojak Pamelo...

Pamelo a.k.a Limau Bali
Emak yang beli minggu lepas masa balik kampung tu..
Sempat singgah kat hentian Tapah, so dapatlah rembat 2 biji...(tak cukup sebenarnya ok...)



Me adalah peminat hardcore Limau Bali ni tau..
Kalau bagi makan ni, memang confirm tak pandang kiri kanan dah, part paling best mestilah bila buah tu meletup-letup dalam mulut kan..sukaaa....sah-sah lagi non stop jadinya...
Tapi, kata pun buah ni susah sikit nak dapat, so, bila makan tu kena jugakla berpada-pada..
Kang me bantai makan semua, orang lain tengok kulit je ke??hehehehhe...




Dah bosan kunyah camtu je, terus je dapat idea...
Memang lama giler tak makan cicah-cicah ni kan..so cari bahan terus buat cam gini...



Bukan susah pun...
Amik Kuah Rojak, pastu gaul saja...rasanya sangatlah sodap sehingga menjilat sudu...hihihihiik
Sebaiklah stok kuah rojak ada dalam lemari, check dalam aisbok dah expired rupanya...
Dah kepunan nak makan Kuah Rojak brand Mak Bee (Atie kata brand ni glamor..tahle..tak tau pulak...belasah saja..)...
Kuah yang ni pulak Emak me beli kat Pasar Keramat, tak salah RM4 satu bekas ni...
Tapi, Alhamdullilah..yang brand ni pun sedap sangat-sangat dah..tak payah lah nak carik Mak Bee ke hapa dah..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...