Search This Blog

Showing posts with label Minyak Wangi. Show all posts
Showing posts with label Minyak Wangi. Show all posts

Friday, June 10, 2016

Wangian De'Xandra....

Hi semua....
Ni me share wangian inspired yang De'Xandra ada......



For Her.....



For Her....




For Her...





For Her.....




For Her....



For Her....








For Him.......




For Him.....




For Him....

De' Xandra.....
De' Xandra ni fyi adalah EPD.....
Di-inspired by perfumes jenama antarabangsa.....
De' Xandra ni bukan perfumes tiruan or gred AA tau.....cuma......cuma De' Xandra nih campuran pati minyak wangi yang dicampur menjadi wangian beraspirasikan bau minyak wangi yang ada dalam pasaran (yang branded dan popular)...nak sebijik tak dapat...tapi kalau korang bau, korang boleh agak yang bau tu sama dengan yang mana-mana yang popular dan terdapat dipasaran............
Senang citer camnilah.....korang kalau nak pakai minyak wangi branded tak boleh nak beli (bukan tak mampu...tapi kena kumpul duit lebih sikit baru boleh beli gitu), so nak memudahkan memasing so pakai je De' Xandra nih....
De' Xandra ni tahan lama...setanding dengan yang original...harga lebih murah (3-4 kali ganda murah)....kiranya lebih ekonomi (jimat weihh.....janji wangi sudah)......
Dahlah tu senang nak dibawak ke mana-mana...botol untuk 35ml...comel jek kalau nak simpan dalam beg or handbag......
Paling penting....BOLEH BAWA SOLAT......
Jenis pulak jenis spray...so boleh spray sekali masa sebelum gi kerja....kang malam karang baru spray lagi sekali (kiranya sebenarnya tak payah bawak ke mana-mana pun takpe...sebab De' Xandra ni jenis tahan lama....kalau korang spray kat baju/kain in sya ALLAH bau tu boleh kekal sampai 2 hari okeh....silalah percaya...power tak power??).....hehe.......
Paling penting...brand ni brand BUMIPUTERA.....selamat dan suci...In sya ALLAH.......

Untuk baca review dari blogger ZoeyZauyah boleh klik sini:





Produk:
perfume dari jenama De' Xandra.


Jenis Wangian:
Ada lebih kurang 43 jenis haruman inspirasi dari jenama terkenal.


Saiz sebotol:
35ml


Harga:
sebotol RM65.00
2 botol RM120.00(jimat RM10)


Postage:
RM7 untuk 1-2 botol
RM9 untuk 3-5 botol.


Cara Order (Ada ready-stock and pre-order.....):
whatsapp Sue 017-6850488
atau email ke iloveginola@gmail.com

Bayaran COD untuk area Ampang dan Kota Damansara (free delivery within selected area).








Wednesday, June 01, 2016

Review De'Xandra Perfume by Blogger ZoeyZauyah...


Korang...semalam Zoey Zauyah (the famous and very super-nice person blogger) buat review pasal perfume De'Xandra yang me jadi dropship tu.....
So korang boleh baca kat siniii---------------->






Apalagiiiii.....
Kalau nak try tanya or nak order De'Xandra boleh contact me di:

017-6850488 
atau
email iloveginola@gmail.com.....





Dah nak raya nih...so jomlah nanti wangi-wangi....heeeee....





Wednesday, May 25, 2016

De' Xandra.....

THIS IS STICKY POST
FOR NEW ENTRIES, PLEASE SCROLL DOWN...

Introducing De' Xandra.....
De' Xandra ni fyi adalah EPD.....
Di-inspired by perfumes jenama antarabangsa.....
De' Xandra ni bukan perfumes tiruan or gred AA tau.....cuma......cuma De' Xandra nih campuran pati minyak wangi yang dicampur menjadi wangian beraspirasikan bau minyak wangi yang ada dalam pasaran (yang branded dan popular)...nak sebijik tak dapat...tapi kalau korang bau, korang boleh agak yang bau tu sama dengan yang mana-mana yang popular dan terdapat dipasaran............
Senang citer camnilah.....korang kalau nak pakai minyak wangi branded tak boleh nak beli (bukan tak mampu...tapi kena kumpul duit lebih sikit baru boleh beli gitu), so nak memudahkan memasing so pakai je De' Xandra nih....
De' Xandra ni tahan lama...setanding dengan yang original...harga lebih murah (3-4 kali ganda murah)....kiranya lebih ekonomi (jimat weihh.....janji wangi sudah)......
Dahlah tu senang nak dibawak ke mana-mana...botol untuk 35ml...comel jek kalau nak simpan dalam beg or handbag......
Paling penting....BOLEH BAWA SOLAT......
Jenis pulak jenis spray...so boleh spray sekali masa sebelum gi kerja....kang malam karang baru spray lagi sekali (kiranya sebenarnya tak payah bawak ke mana-mana pun takpe...sebab De' Xandra ni jenis tahan lama....kalau korang spray kat baju/kain in sya ALLAH bau tu boleh kekal sampai 2 hari okeh....silalah percaya...power tak power??).....hehe.......
Paling penting...brand ni brand BUMIPUTERA.....selamat dan suci...In sya ALLAH.......






Ni semua adalah jenis bauan yang ada.....
So boleh pilih ikut kesukaan....
Contohnya senang jek...kalau korang dah biasa pakai J'adore by Christian Dior...so bolehlah order wangian No. 3.....in sya ALLAH seakan-akan sama......(hidung power giler-giler jek boleh detact yang bau tu tak sama...kihkihkih)......
List for him adalah untuk lelaki...dan for her adalah untuk perempuan....tapi tak kisahlah...ada je pompuan yang suka pakai perfume lelaki khen......?
Pastu kalau korang tak tau mana satu nak pakai...senang jek...boleh tanya me..then me akan suggest....(kalau dekat bolehlah me bawakkan tester okeh.....)...In sya ALLAH Iolls sedia membantu.....



Harga sebotol (35ml): RM65 untuk Semenanjung Malaysia
Harga dua botol (35ml dan 35ml): RM120 sahaja untuk Semenanjung Malaysia (jimat RM10 okehhh)
Harga Postage/Pos: RM7 



Ada berita baik.....
Kalau korang duduk area Ampang or Kota Damansara...Iolls boleh tolong hantarkan (tapi kena deal dulu kat mana yang bolehlah ye....)......so jimat duit postage kan.....


Boleh Whatsapss me:
017-6850 488- Sue
atau 
email: iloveginola@gmail.com

For payment nanti me bagi details yek....
Jom kita borak-borak dulu baru citer pasal payment...hehehe.....








Ni antara testimonial benar.....
So apalagik...nak raya nih tak reti-reti nak wongi-wongi?haha.........







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...