Search This Blog

Loading...

Wednesday, December 14, 2011

Kompleks Renang Kuala Lumpur, Cheras...

Gambar adalah diambil pada bulan September yang lalu...
Masa tu saja je gatal-gatal dok men'survey' kolam kat Cheras ni...
Rupanya agak dekat jugak dengan rumah berbanding kolam kat PADE, Shah Alam yang selama ni me dok ulang alik tu kan...
Kompleks Renang Awam Kuala Lumpur, Cheras ni terletak betul-betul di depan pintu masuk Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) tau...senang nak cari.....
Sempat jugak masa tu kitaorang survey pasal kelas untuk berenang...tapi malangnya takde orang yang nak terangkan...
Tu pun nasib baik dapat amik borang dari Pak Guard Bangla sahaja...nasib baik juga dalam tu ada tulis semuanya....tapi tak nasib baik pulak borang kelas berenang tu tah kemana pulak hilangnya......huhuhuhu...tak pasal-pasal balik nanti kena mencari...
Cuma me ingat-ingat lupa yang fees kat sini adalah murah dari yang ada kat kelas kat PADE tu...
Tak silap RM60 untuk 4 kelas sebulan rasanya...
Berikut adalah jadual sesi penggunaa kolam di Kompleks Renang Kuala Lumpur, Cheras yea...jadi sila baca sendiri....




Kesimpulannya, sesiapa yang duduk kat area KL, Ampang, Cheras, Kajang dan sebagainya bolehlah survey class di Kompleks Renang Kuala Lumpur di Cheras ni....
Dan sesiapa yang duduk area Shah Alam dan sewaktu dengannya pulak bolehlah rujuk entri ini http://sueginola.blogspot.com/2011/01/kelas-berenangswimming-class.html dan ini....http://sueginola.blogspot.com/2011/02/info-renang-masa-dan-yuran-untuk-masuk.html


Apapun untuk info selanjutnya me nasihatkan kalau betul-betul berminat silalah pergi terus kolam yang dikehendaki dan bertanyalah kepada pihak yang berkenaan yea..baru puas hati...
Sebab entri yang me buat ni adalah info yang me dapat atas survey sendiri, jadi mungkin ada berberapa perkara yang tak berapa clear.......


p.s:  Berenang adalah salah satu sunah nabi tak rugi kita follow kan....



6 comments:

  1. Boleh bagi nombor telefon cikgu renang tu , tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Areziq, sorry saya takde nombor contect cikgunya...
      Lagi elok Areziq pergi sendiri ke kolam renang then tanya orang kat ofis tu..Haritu pergi ofis tutup, so dapat borang je (dari guard), tapi malangnya borang pulak dah hilang (dalam borang pun takde contect number rasanya)...^_^

      Delete
  2. 1 benda lagi terlupa nk tanya, syarat swim kat situ kena pkai swim track ke? or bebas?

    ReplyDelete
  3. Aizuddin, sorry saya tak pasti..
    Tapi kalau lelaki senang jek..pakai swimming pant tak payah pakai baju pun ok...haha...

    ReplyDelete
  4. ahaha...tu la,
    sbb tkt jgk klu dtg x bwk swimming track, nnt x leh swim lak.
    Thanks for da info ��

    ReplyDelete

Orang yang yummy....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...